reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Moje dziecko pol godziny temu mialo 40 st.gorączki
unhappy.gif
przebudzil sie caly spocony i czerwony. Teraz spi dalej na szczescie pod dwoma kołderkami
yes2.gif
lekrstwa dostał, jak nie przejdzie to jak mąż wstanie to jedziemy do lekarza. Mam nadzieje ze nas przyjma, jak zobacza ze z dzieckiem to mam nadzieje, ze tak. Raz mielismy juz taka sytuacje a jak nie to do szpitala, nie bede czekala do wieczora bo moj znowu pojedzie do pracy a ja kolejna noc bede patrzyla jak sie meczy
unhappy.gif

Jeszcze tak Go nie rozebrało nigdy
no.gif

Ale On sam sie przykrywa bo mu zimno, ja Go na sile nie przykrywam chociaz niektorzy sa zwolennikami, zeby sie dziecko wyspocilo - ja nie.
teraz lezy kolo mnie, za chwile ide budzic mojego i pojedziemy.
bedzie zly, ze wczesniej Go nie obudzilam ale zal mi Go bo niewyspany przeciez.
Kuba teraz ma 38 ale i tak pojade, niech zobacza co sie dzieje

Jedź, jedź i daj znać.

Julia ogólnie bezgorączkowa, ale kiedyś jak jej się zdarzyło to też wrzeszczała że zimno i nie chce okładów na czoło, ale przy bardzo wysokiej gorączki to jedyny sposób na zbicie. Przy Asi ostatnio się sprawdziło. Ale jak temp. spada to wtedy je przykrywam porządnie:tak:

reklama
Jacek zdrówka dla córeczki
Pola i jak Kubuś??
gorączka wraca co po chwile, moj sie wlasnie obudzil, ide ubrac Kubę i jedziemy, nie ma na co czekać, wole sie dowiedziec ze wszystko ok niz pozniej ma sie meczyc nie wiadomo przez ile czasu, odezwe sie pewnie wieczorkiem jak Go poloze spac

Do góry