reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maluszków

reklama
tak przeczytałam i ... no dokładnie, najważniejsze by maluchy zdrowe były a reszta ?? jakos się poukłada :)

fredka przypomnij jaka dzielnia wawy ?

U nas choróbsko- Borys w nocy się strasznie kręcił i płakał- nosek zapchany. Dziś temperatura, z noska kapie katarek :((( Mamy przeziębienie. Po ostatnim szczepieniu też był chory od razu :(

zdróweczka dla chorusków, myśmy się wykaraskali z kataru, modle się żeby mi nic nie przyniósł ze żłobka nowego
a co prawda to prawda Bogu dziękować, że dał nam zdrowe dzieciątka i oby tak było zawsze bo tyle nieszczęść po świecie krąży

A co robiłyście z przeziębieniem u 3-miesięcznego maluszka? Mój maluch ma katar i kaszel, bez gorączki. A ciężko znaleźć coś co mu można podać, żeby ulżyć.

Monasia- ja pryskałam do noska wodą morską i gruszką ściagałam. Po tej wodzie ładnie oczyszczał się sam nosek. Polecam:)

Właśnie jesteśmy po wizycie u lekarza. Wstrzymywałam się- ale 38,6 mnie przekonało żeby pójść:( Mały ma jakieś wirusowe przeziębienie. Zapisany Elofen i do noska kropelki. Jak nie przejdzie to dopiero antybiotyk. Mam nadzieję, że minie. Męczy się strasznie przy oddychaniu przez ten katar.

No żal, że tak się maluszki męczą.

elaine
a jaki spray do noska stosowałaś, bo podałam mu 2 razy Marimer i niestety wymiotował po pryśnięciu. Chyba za mocno to pryska.

reklama
Monasia- ja miałam Marimer- i faktycznie za mocno pryska z niego. Nam też nie służył. Dla mnie super był Disne Mar. Dla takiego Maluszka moim zdaniem odpowiednia dawka leci do noska:)

Do góry