Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hahah no to się dogadalysmyChciałabym żeby to był spadek, tak za free... Eh, Marzenie [emoji39]
@Natuś_ka Hahaha, dopiero teraz zajarzyłam [emoji23] Tobie chodziło o spadek wagi, a ja myślałam, że mi gratulujesz domu, który w spadku dostałam. Brawo dla mnie!!! [emoji85]
A czemu możesz mieć? Miałaś w poprzedniej ciąży czy teraz Ci glukoza na czczo wyszła za wysoka?Ja czekam aż mąż pojedzie[emoji6][emoji6]
A potem to zobaczymy jak się uda ogarnąć gotowanie i dzieciaki. Ale biorąc pod uwagę że mogę mieć cukrzycę ciążowa więc i tak pewnie czeka mnie jakaś dieta...
Poprzednia ciąża, pod koniec mi wyszła. Na razie cukry mam oki Ale kto wie jak to się rozwinie. Muszę tą glukoza z obciążeniem zrobić bllleeeeA czemu możesz mieć? Miałaś w poprzedniej ciąży czy teraz Ci glukoza na czczo wyszła za wysoka?
Aaa to ja też miałam i też mnie czeka za trzy tygodnie obciążenie ale lekarz mówił że rzadko kiedy wychodzi tak wcześnie cukrzyca więc tego się trzymam. Bo to że wyjdzie później to już jest prawie pewnikPoprzednia ciąża, pod koniec mi wyszła. Na razie cukry mam oki Ale kto wie jak to się rozwinie. Muszę tą glukoza z obciążeniem zrobić bllleeee
A co to za kotlety z kasz? Poproszę przepisU nas dziś kotlety z kasz i warzywa z patelni![]()