Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gotuję dwie kasze, dziś gryczana i jęczmienna. Ostudzoną wrzucam do miski, dodaję jajko, 4 łyżki bułki tartej i przyprawiam. To już kto co lubi, dodaję różnie. Trochę soli, pieprzu, kurkumę, majeranek, no co kto chce. Można dodać też cebulę podsmażoną. Robię kotlety, maczam w bułce i smażęA co to za kotlety z kasz? Poproszę przepis![]()
Wiecie co, ostatnio nie mam siły na robienie i jedzenie objadow, do południa jem co 2 godziny, głównie jakieś płatki, kanapki, owoce, a później zero chęci na porządne cieple danie, dopiero kolacja jakąś normalna i tyle. Może jakby mi ktoś pod nos naszykowal to bym jadła![]()
Gdybym nie musiała gotować dla moich mężczyzn to nawet bym przy piecu nie stałaMam identycznie, chodzę coś podjadam, a jak pora na robienie obiadu to lipa, nie mam raptem chęci, pomysłów ale gotowe coś bym pewnie omknęła ;-)