Codziennie na wieczór . Staram się sobie to tłumaczyć inaczej . Zachodzę w ciąże - czyli mogę mieć dzieci . Są osoby , które nie mogą . Mam nadzieje , ze dzięki odpowiednim lekom urodzę zdrowe dziecko . Trzeba myśleć pozytywnie .Tez zaczęłam brać metylowany jak się dowiedziałam. Podobno witamina C dobrze rozrzedza krew.
Acard bierzesz na co dzień? Ja nie. Nie bardzo chce się uzależniać od leków ale hm...może warto byłoby w czasie starań.
Mamy przerąbane :/
reklama
Nie. Ja sama. Mąż ma dziecko z poprzedniego związku.
Podczas ostatniego in vitro podobno implantacja była wzorowa, tylk
A może konsultacja u innego lekarza ?ja po 4 latach dowiedziałam się co mi dolega i co można zrobić aby szczęśliwie donosić ciąże . Kochana , nie łam sięNie. Ja sama. Mąż ma dziecko z poprzedniego związku.
Podczas ostatniego in vitro podobno implantacja była wzorowa, tylko nastąpiło poronienie. Już nic nie wiem

Dziękuje. Zobaczysz. Damy w końcu radę. Tez sobie to tak wytłumaczylam że jednak coś zaskoczyło więc jest nadziejaA może konsultacja u innego lekarza ?ja po 4 latach dowiedziałam się co mi dolega i co można zrobić aby szczęśliwie donosić ciąże . Kochana , nie łam się![]()

Dziękuje. Zobaczysz. Damy w końcu radę. Tez sobie to tak wytłumaczylam że jednak coś zaskoczyło więc jest
Jak jakieś nowe wieści będą to dawaj śmiało znaćDziękuje. Zobaczysz. Damy w końcu radę. Tez sobie to tak wytłumaczylam że jednak coś zaskoczyło więc jest nadzieja![]()

Hej. Rozmawialysmy kiedyś. Trafiłam na twój wpis i ciekawa jestem jak tam u ciebie ?Jak jakieś nowe wieści będą to dawaj śmiało znaćTrzymam mocno kciuki i pamiętaj ze nadzieja umiera ostatnia !
Cześć dziewczyny,czy ktoś tutaj jeszcze jest? Mam pytanie ,jestem miesiąc po poronieniu przeszłam zabieg łyżeczkowania.Lekarz zalecił badania na zespół antyfosfolipidowy,ale stwierdził ,żebym wykonała je 2-3miesiaxe po porownieniu.Z kolei na forum przeczytałam że najpóźniej 6tygodni po porownieniu, już sama nie wiem co robić.Moze któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie
aspekt
Fanka BB :)
lepiej zrobić do 6 tyg i po 3 miesiącach powtórzyć, jeśli cos będzie dodatnieCześć dziewczyny,czy ktoś tutaj jeszcze jest? Mam pytanie ,jestem miesiąc po poronieniu przeszłam zabieg łyżeczkowania.Lekarz zalecił badania na zespół antyfosfolipidowy,ale stwierdził ,żebym wykonała je 2-3miesiaxe po porownieniu.Z kolei na forum przeczytałam że najpóźniej 6tygodni po porownieniu, już sama nie wiem co robić.Moze któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie
reklama
Hej, ja robiłam badania miesiąc po poronieniu na zespół antyfosfolipidowy i wyszły przeciwciała. Do powtórzenia po 3 miesiącach, nie ma potrzeby, żeby robić przerwę. Endokrynolog kazał zaczekać jedynie 3 miesiące po poronieniu z badaniami na tarczycę.Cześć dziewczyny,czy ktoś tutaj jeszcze jest? Mam pytanie ,jestem miesiąc po poronieniu przeszłam zabieg łyżeczkowania.Lekarz zalecił badania na zespół antyfosfolipidowy,ale stwierdził ,żebym wykonała je 2-3miesiaxe po porownieniu.Z kolei na forum przeczytałam że najpóźniej 6tygodni po porownieniu, już sama nie wiem co robić.Moze któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie