reklama

zespół policystycznych jajników

:) pocieszające. Mam taką nadzieję, że tak się stanie. Ja nigdy nie miałam nadwagi, jak już coś to niedowagę. Po ślubie przybrałam parę kilo, ale odkąd zażywam metfogammę, to schudłam i wagę mam teraz odpowiednią do wzrostu i budowy ciała. Póki co ciągle czekam na @. Pozdrawiam i gratuluję Maluszka :)

reklama
to już może być w każdej chwil ;-) oczywiście mam nadziej że mała jeszcze posiedzi lepiej dla niej :-) tylko nie zapomnij o nas jak mała się urodzi:-) i kończcie ten remont bo jak z małą wrócicie ;-)

oj tak tak bardzo bym chciała już mieć wszystko zrobione, wysprzątane i przyszykowane i tylko odpoczywać i czekać na godzinę zero...ale chyba nie będzie mi to dane :sorry2: mam nadzieję że zdążymy
i oczywiście że o was nie zapomnę i będę zaglądać w "wolnych" chwilach :tak:
a jak ty sobie radzisz? no i jak Maluszek?

a radzimy sobie chyba nie najgorzej ;-) mały śpi nawet w nocy ;-) wstaje raz czasami dwa razy ;-) tylko sutki mnie trochę bolą :-( no ale cóż... uwierzyć nie mogę że to już 4 tygodnie...
i pogodę mamy fatalną... pada, pada i pada... nie możemy chodzić na spacery...

kasiu odpocznij trochę bo musisz mieć siły na poród no i później :-)

oj kochana :zawstydzona/y: próbuję ale ciągle coś mam do zrobienia...dzisiaj nawet miało być tak relaksowo-spacerowo no to się nachodziłam jak głupia
super że tak dobrze sobie radzisz, no i chyba nie jesteś jakoś przytłoczona obowiązkami bo masz czas na bb ;-) na obolałe sutki podobno pomaga maść bepanthen

jestem dobrze zorganizowana ;-) to mam czas na internet przynajmniej raz dziennie ;-) a po za tym jestem ciekawa czy rodzisz ;-) a na sutki mam dwa różne ale najbardziej pomaga jak jest przerwa z 3, 4 godzinki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry