reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

ja chce naturalny porod nie chce cc:-) dla tego wole sie upewnic ze moge sie pchac na porodowke a nie na sale operacyjna:-) wiem ze przy mlodej to 35h i kleszcze ale teraz wierze ze bedzie szybciej toz juz jestem szersza nieco przy wyjsciu co nie:-D obym zdazyla dojechac i zebym nie przeoczyla objawow to bedzie git. i nie usmiecha mi sie znow rodzic tzw na sucho bez wod plodowych bo chyba przez to bylo mi ciezej :/ ale co tam mam jesczz czas na razie mloda bryka i skacze sobie w brzuszku:-)

reklama
Kasiu a Ty może 01. czerwca urodzisz? Bo juz tak sie zbliżasz do tej daty:-) Życze spokojnego i bezbolesnego porodu:-)
Nam ginka pozwoliła sie troche poprzytulac, oczywiście jesli wystąpi krwawienie natychmiast przestać i juz nie działac, aż ona powie. I sie wydało własnie:szok: ze mi się ... no .... wiecie.... pipka zmniejszyła:zawstydzona/y::-D No czasami to sie czuję, jakbysmy z mężem dopiero zaczynali. Wczoraj stwierdziłam, ze jesli tam sie zmniejsza, to jak urodzic takiego melona?:-) Spotkałyscie sie z czymś podobnym?
Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam tak wolnym stwierdzeniem:tak:

kruszka czesto w ciazy jest bardziej ekhmmm sucho i duzo kobiet uzywa kremow i lubrykantow na tzw poslizg stad wrazenie ...ciasnoty:sorry:a o porod sie nie martw jak przychodzi pora to sie wsio otworzy jak nalezy:tak:

Kruszka mój M też obstawia 1 czerwca :-p poczekamy - zobaczymy
a co do ciasnoty - mieliśmy niedawno przerwę przez remont i warunki i jak chcieliśmy się poprzytulać to był spory problem :szok: a na suchość na pewno nie narzekam :tak:

reklama
Do góry