reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
nie pokazywalam tych wynikow jeszcze dopiero w nowym roku pojde do lekarza ale nei wiemm czy w styczniu czy w lutym

Bo mi teraz znajoma napisala, ze jej ginekolog powiedziala ;) ze jak się stara o dziecko to żeby było mniej niż 2,5 a już idealnie to około 1

ja TSH miałam 1,41 ale ginek nic mi nie mówił jak powinno być najlepiej, ale ważne, że w normie .. :-) a u mnie norma jest 0.2 - 4.2 :-)

no tez slyszalam ze jak sie stara to lepsze nizsze tsh ale czytalam tez ze dziewczyna miala ponad norme i tez zaszla wiec to sprawa indywidualna

boże już nie mogę się doczekać, jeszcze jak przeczytałam, że nawet po lutce może być tak, że trzeba będzia na @ poczekać to daj spokój.. :D załamałam się!! w wigilię kończę i jak się nie pojawi do 2 dnia świąt... ehh nawet tak nie myślę!!! :D

reklama
no właśnie, a ja w sumie się trochę okresowo czuję, dzisiaj już doszły plecki popołudniu i skręty brzusia, więęęęc.. :-) chyba znalazła do mnie drogę, małpa!

Do góry