kasia.natka
Fanka BB :)
witaj alexandra :-) fajnie ze dołączyłaś i oczywiście GRATULACJE!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 Ja zaszłam w ciążę po 1.5 roku i po chyba pół roku od wykrycia PCO.
 Ja zaszłam w ciążę po 1.5 roku i po chyba pół roku od wykrycia PCO. super mam nadzieję że u mnie też pójdzie bezproblemowo
 super mam nadzieję że u mnie też pójdzie bezproblemowo witam i ja na forum :-) ja zeczne sie starac od grudnia-stycznia o kolejna dzidzke wiem ze moze przez to swinstwo nie powinnam zwlekac ale chce ustabilizowac nieco sytuacje finansowa i do dziela
 witam i ja na forum :-) ja zeczne sie starac od grudnia-stycznia o kolejna dzidzke wiem ze moze przez to swinstwo nie powinnam zwlekac ale chce ustabilizowac nieco sytuacje finansowa i do dziela wiem ze moze byc pod gorke ale nastawiam sie na rodzenstwo dla amelkowny chocby mialo to trwac 3 lata znowu;-)Alexandra powiem ci ze niezle dzidzius wagowo-4.5kg to sporo
 wiem ze moze byc pod gorke ale nastawiam sie na rodzenstwo dla amelkowny chocby mialo to trwac 3 lata znowu;-)Alexandra powiem ci ze niezle dzidzius wagowo-4.5kg to sporo  moja miala 3300 ale mialam kleszczowy ze wzg na lekkie tylozgiecie (w uk lekarz powiedzial ze i tak naturalnie urodze ale jak widac pacjentka miala racje;-)) trzymam kciuki za Ciebie tez &&
 moja miala 3300 ale mialam kleszczowy ze wzg na lekkie tylozgiecie (w uk lekarz powiedzial ze i tak naturalnie urodze ale jak widac pacjentka miala racje;-)) trzymam kciuki za Ciebie tez && 
  no ale szczęścia zważyć nie można!!! Zobaczysz, że wszystko pójdzie bezproblemowo i nawet się nie zorientujesz jak będziesz na sali porodowej krzyczeć: długo jeszcze????????????????
 no ale szczęścia zważyć nie można!!! Zobaczysz, że wszystko pójdzie bezproblemowo i nawet się nie zorientujesz jak będziesz na sali porodowej krzyczeć: długo jeszcze???????????????? 

azorek - A powiedz mi czy u ciebie objawy PCOS ustapiły po ciąży, nasiliły się czy nic się nie zmieniło... Ja już słabo karmię, a okresu dalej nie mam...
 jak zawsze bralam 2-3 dni wolnego z pracy (bo miesiaczka:/) to teraz nie musze. przeciwbolowo w pl bralam ketonal albo mefacit tu mi zapisali kodeine
 jak zawsze bralam 2-3 dni wolnego z pracy (bo miesiaczka:/) to teraz nie musze. przeciwbolowo w pl bralam ketonal albo mefacit tu mi zapisali kodeine a teraz juz nie musze brac tego swinstwa:-) co jakis czas torbiele sie pojawiaja niestety ale jakos daje rade. grunt ze miesiaczki juz nie sa takie bolesne i torbiele sa rzadziej niz byly
 a teraz juz nie musze brac tego swinstwa:-) co jakis czas torbiele sie pojawiaja niestety ale jakos daje rade. grunt ze miesiaczki juz nie sa takie bolesne i torbiele sa rzadziej niz byly wg skanu ostatniego endometrioza "wygladzona"
wg skanu ostatniego endometrioza "wygladzona"  ja karmilam przez ok 2-3 tyg bo niestety mleczarnia wyschla przez antybiotyki (porod kleszczowy mialam i szwy na doopce sie rozeszly wiec wrocilam do szpitala po antybiotyk i czyszczenie zakazenia
 ja karmilam przez ok 2-3 tyg bo niestety mleczarnia wyschla przez antybiotyki (porod kleszczowy mialam i szwy na doopce sie rozeszly wiec wrocilam do szpitala po antybiotyk i czyszczenie zakazenia ) ktore bralam ok 3 tyg
) ktore bralam ok 3 tyg a polog trwal u mnie 2 tyg i szybko miesiaczke dostalam jakos tak ok miesiaca po porodzie ale z tym to roznie zalezy jak dlugo karmisz piersia i zalezy od Twoich hormonow sporo wiec nawet za 6 mcy mozesz dopiero miec okres
 a polog trwal u mnie 2 tyg i szybko miesiaczke dostalam jakos tak ok miesiaca po porodzie ale z tym to roznie zalezy jak dlugo karmisz piersia i zalezy od Twoich hormonow sporo wiec nawet za 6 mcy mozesz dopiero miec okres