reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zielona Góra i okolice

Dori miałyśmy się spotkać, a ja dzisiaj na samotnych przeczytałam że ty już zaraz rodzisz:-) Pewnie spotkamy się jak już z wózeczkiem będziesz sobie szczęśliwie spacerowała;-) Jak jeszcze nie urodziłaś to się odzywaj:tak:
A gdzie reszta dziewczyn się podziała:confused:

Ty mnie chyba telepatycznie dzisiaj tutaj przywolalas :)
porod teoretycznie w kazdej chwili. termin wg usg przechodzilam, na jutro mam wg om. ale spore mam szanse na cesarke w przyszlym tygodniu. z tym ostatnim ciezko mi sie pogodzic, bo projektowalam sie cala ciaze na porod naturalny. ale wyhodowałam sobie malego slonia w brzuchu i moze sie nie udac urodzic go "tradycyjnie".
a jeszcze duzo spacerkow przed nami :)

reklama
Dori ty przynajmniej wiesz że jak nie urodzisz w tym tygodniu to w następnym będziesz miała cc, możesz się psychicznie na to przygotować. Ja do samego końca wiedziałam że będę sama rodziła, leżałam na sali porodowej pod kroplówką i lekarz stwierdził ze nie ma na co czekać że jedziemy na salę operacyjną, ja byłam w takim szoku że bardzo długo miałam później depresję przez to wszystko. Bo ja nie byłam zupełnie na to przygotowana i nie mogłam się z tym pogodzić że nie urodziłam mojej miśki sama:-(
Najważniejsze jest to że już za kilka chwil będziesz tuliła swojego synka:tak::-)
A ty bywasz na Lisiej czy raczej nie?? A pytam dlatego ponieważ jakoś około 2 tygodnie temu szłam z Weroniką i dziewczyna w ciąży na osiedlu tak mi się jakoś dziwnie przyglądała i później się zastanawiałam czy to może ty:confused: nie wiem skąd taki pomysł, ale może akurat się widziałyśmy nie wiedząc nic o tym:-D

Mysza, jeszcze jestem w dwupaku :)

WerEla, a nie wiem czy nie wolalabym tak jak Ty sie dowiedziecw ostatniej chwili o cesarce. ale sie juz nie przekonam. co do Lisiej to odpowiem na pw.

widzę dziewczyny że jednak tu piszecie bo kiedyś napisałam i bardzo długo żadna się nie odzywała więc pewnie siedzicie na zamkniętym:-) jest ktoś z okolic Międzyrzecza?

reklama
Cześć Magda!
Tradycyjnie zapytam:
Z jakiej części miasta jesteś?

Dori, u mnie była awaria na kable sieciowym i nie miałam dostępu do netu prawie dwa tygodnie:wściekła/y: Wczoraj raczyli wreszcie naprawić no i jestem:tak:

Do góry