reklama

Zielona Góra i okolice

Cos Wam jeszcze pokaze - wybaczcie,ale nie moglam sie powstrzymac. :-D
Bardzo niedlugo mam urodziny. :-) No i dostalam zaproszenie na impreze andrzejkowa,hehe. ;-) No i tak mi szkoda Zuzanke zostawiac,ze szok. :-( I dzis wpadlam na pomysl,jak wziasc Ja ze soba. :-p Zartuje oczywiscie. ;-)

Przypomnialo mi sie,jak to bylo z brzuszkiem... :-D

pict0004if9.jpg

"Tancze z Mamusia. :-D"

pict0009io8.jpg

Zblizenie Zuzanci. :-D

pict0003ot2.jpg

reklama
A zdjątka super i faktycznie tak byś mogła na impreze andrzejkowa pójść:tak: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D

ja z moją na" grzybki " tak chodziłam ,a i byłam nawet raz na jagodach ,pojechaliśmy autem ,a potem w foteliku samochodowym spała pośrodku lasu a my dookoła niej jagódki zbieraliśmy:-) :tak:

Noelciu,bardzo,bardzo,ale to baaaaaaaardzo dziekuje Ci za zyczonka! :-D :happy2:
Co do imprezy,to chcialabym,ale kurcze,nie wezme Zuzinki,bo to jest w jednym z zielonogorskich klubow,no i szkoda mi Jej,zeby sie tam zadymila od fajek. :no: :baffled:
No,a humor dopisuje mi dzis na maxa. :-D Zuzia dala mi przewspanialy prezent - 9 godzin nocnego snu,a do tego caly dzien jest usmiechnieta. :-D Doslownie - ciagle pokazuje swoje dziaselka. :-D Usmiech ani na chwilke nie schodzi Jej z usteczek. :-D
Kolejny wspanialy prezent zrobila mi moja Najukochansza Przyjaciolka. :-D Od czerwca siedzi w Anglii,no i miala przyjechac do Polski 18 grudnia,ale bedzie juz w czwartek,wiec w przyszlym tygodniu Nas odwiedzi,hurrrrrrraaaa! :-D Jestem taka szczesliwa! :-D Mimo,iz jestem juz taka stara. :-p Hehehe. :-D ;-)

Wesolutka,czekam na smska. :-D

To jeszcze wstawie dzisiejsze zdjatka. :-D Chyba moge,co? ;-)

"Jestem sobie ogrodniczka... :-D"

1eo9.jpg

"Seria urodzinkowych usmieszkow dla Mojej Kochanej Mamusi! :-D"

2ky7.jpg

3ru3.jpg

4hq8.jpg

5ok1.jpg

"A teraz urodzinkowy calusek. :-D"

6fz2.jpg

"I hop siup siadamy! :-D"

7lf2.jpg

A tu Zuzancia pod swoja nowa poscielka,ktora uszyla Jej babcia. :-D

8nf3.jpg

heloł
zaniedbuje was wiem
ale nie mam czasu....i bede go miec jeszcze mniej bo
od 1 grudnia ide do pracy!!

od piatku mam spotkania z kandydatkami na opiekunki

szkoła.....kupno mieszkania....

tyle sie dzieje ze szok

dzis idziemy wybierac projekt mieszkania
rezygnujemy z kupna domu na wsi,bierzemy malutkie mieszkanko,i za rok wyjezdzamy zagranice a moze wczesniej

ful planow
co z tego wyjdzie? oby jak najwiecej
zapisuje sie na kurs angielskiego :-)
a ze dostałam prace to byc moze za rok zafasolkuje? :cool2: :-D

no i schudłam juz troszke
trzymajcie za mnie kciuki

bede tu zagladac

Agutko sto lat!!! wszystkiego naj!!! oby zycie układało sie tak jak chcesz
duzo zdrowka,pieniazkow i pocieszki z coreczki :-) :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: (elwiski-buziaczki)

Liluś swiat stoi przed toba otworem ,tylko korzystac ,mam nadzieje że plany sie powioda,kciuki bedziemy trzymac :tak: :-)

Ja czesto mam kupe planów tylko jakoś brak mi silnej woli i wiary że to może sie udać ,taki ze mnie niedowiarek ,zostało mi to z dzieciństwa:baffled: :sick: :happy:

Agutka faktycznie wesoła panna z twojej córci na kazdym zdjęciu sie uśmiecha kruszynka kochana:tak: :-) :tak: :-)

Lilus,dziekuje za zyczonka! :-D I trzymam za Ciebie ogrooooomne kciuki! :-) :happy2:

Noelciu,nawet sobie nie wyobrazasz,jak uwielbiam patrzec,gdy Zuzia wystawia na wierzch swoje dziaselka. :-D To jest cos tak cudownego,ze az nie potrafie opisac tego slowami. :-D

Dzisiejsza Zuzankowa sesja. :-D :-D :-D

"I co ja mam poczac? :-D"

pict0002jz5.jpg

"Moze... Porozmawiam sobie z raczka! :-D"

pict0004lb6.jpg

"Haha,jak mi wesolo! Az zgubilam paputka! :-D"

pict0012ug3.jpg

"Misiu,uwazaj! Bede boksowac! :-D"

pict0020jj4.jpg

Usmieszek do Mamusi. :-D

pict0021ms1.jpg

"A tu sie kapie. :-D"