reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej lana! Witaj na forum ZG:)

Ja też się męczę z alergią;( więc współczuje wszystkim uczulonym dzieciaczkom... coś u mnie na osiedlu pyli, normalnie nie mogę mieć okien otwartych:( słabsze ataki mam w lesie i na polanie niż we własnym domu! Ale i tak lubię słoneczną upalną pogodę:)

Gabinia - gratuluję nowego domownika! dzieciaki pewnie przeszczęśliwe.

I najlepszego z okazji Dnia Dziecka:-):-):-)
Mi się fajnie zaczęła niedziela - od ćwiczeń na świeżym powietrzu, teraz późne śniadanko i zaraz zmykamy na wieś do rodziców na truskaweczki:)

Miłego!!!

Chyba trzeba będzie namówić kolejne Mamy - niech coś zrobią dla siebie:tak:

Ps. Mąż nie wszczął poszukiwań gdy Twoja nieobecność się przedłużała?;-)

Prawie wszczął:) wiem, że się denerwuje, jak nie odbieram, a tel. był wyciszony; jak zobaczyłam 4 nieodebrane, to samej źle mi się zrobiło, bo powiedziałam, że max. godzinka i wracam:)

A robić dla siebie pewnie, że warto:) niedzielny poranek to niezła pora;) chociaż - jak dla mnie to jedyny dzień w tygodniu, kiedy mogę pospać do 10, ale coś ostatnio i tak budzę sie o 7, więc po co się wylegiwać na siłę. A chciałam się zapisać na ćwiczenia dla ciężarówek, ale organizatorzy wychodzą z założenia, że babki w ciąży siedzą na zwolnieniu, bo zajęcia są we wtorki i czwartki o 10.00! Więc nic z tego:( No a baseny mamy jakie mamy... i z tego wszystkiego najlepsze są spacery z psem po lesie;)

Sylwia a co to za ćwiczenia miałaś?? Sama sobie ćwiczysz na dworze czy masz towarzystwo?? Kiedy się umówimy na wspólny spacer?? Daj mi znać jak będziesz miała wolną sobotę i chęć wyjścia:-)

pochwalę się Wam:
moje pomidory, które uprawiam na balkonie, mają już dwa zawiązki!:tak:
Wiadomo, że "każdy ma jakiegoś bzika...":-D

witajcie koffane :)
u mnie w zyciu zawirowania i mało piszę :crazy: ale obiecuje poprawę :tak:

mam do was pytanie gdzie znaleźć opcję "moje posty" tzn wejśc w te wątki na których piszę ?? bo sie gubię :szok:

zapraszam na bloga jest sporo nowych zdjęć :)

reklama
Do góry