reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

heh rekordzistka!! ja kiedy sie rodzilam milam 4005 i matka mi to do dzis wypomina:p:) ze jeszcze ją boli:) znajac moje szczescie to ja bede mila podobnie...chociaz narazie malenstwo w malusienkim brzuszku nikt mi nie wierzy ze jestem w 6 miesiacu:p:p

reklama
Mysza nie strasz tym tyciem na końcówce... to chyba rzeczywiście zatrzymywanie się wody... u mnie się chyba właśnie zaczyna:( ale też upał na to ma wpływ - właśnie wróciłam z 1,5-godzinnego spaceru i ledwo zdjęłam obrączkę:( wzięłam przed chwilą pierwszą tabletkę Cyklo 3 Fort, zobaczymy czy zadziała...

Dori - ja te same godziny, tyle, że we wtorki czwartki;-)
Tereny spacerowe za amfiteatrem to moje tereny;) a właściwie aż do Ochli.
Tabletki łykam codziennie, dziecko jest wciąż wg pomiarów "średniaczkiem", ale czy wierzyć po tym, co Myszę spotkało???:) No i pewnie dzięki tabletkom wyniki znów stały sie idealne - hematokryt i hemoglobina w normie:)

Kaska - ciesz się, że nie zrobiłaś się jeszcze wielka:tak: zwłaszcza teraz, jak jest ciepło.

Hej

W sumie różnie to bywa :-) Mój ma po kim być duży i wysoki, i ważne jest by wyniki krwi były idealne - bo potem łatwiej się pozbierać po utracie krwi :-) więc grzecznie łykać :-)

A Kaśka - popijaj Tardyfereon wodą z sokiem cytrynowym :-) Łatwiej się przyswaja :-)

moj Fąfel jest duzy. wyprzedza rozmiarami termin o 1,5-2 tygodnie. ja jestem drobina, ale tato kawal faceta (190cm, sportowa sylwetka). wyniki dobre.
jak mam urodzic duze dziecko to urodze :) jakie mam wyjscie??

To teraz na otwarty się przeniosłyście??
A jak dużo do przeczytania:-) Nadrabiacie:laugh2:
Dori widzę że też z tych maleńkich kobietek jesteś, ja również mam 157 cm wzrostu, ale trochę więcej ważę, bo ty pisałaś że ważyłaś 45 kg, to ja mam 50kg:-( To chyba mieszkamy koło siebie, ja na Lisiej:tak:
Ja podczytuje co piszecie ale jakoś boję się pisać bo znowu będę pisała pół godziny i przy wysyłaniu mnie wyloguje:szok:

Pozdrawiam z pracy:-)

reklama
Mysza to przeprowdzić się trzeba na Lisią, widziałam że są mieszkania na sprzedaż:-D
Dori ja pracuję a po pracy muszę Weronikę odebrać z przedszkola, najwcześniej jesteśmy na osiedlu około 16. Jak masz ochotę to możemy się spotkać. A w którym bloku macie mieszkanko?? Ja mam widok na Castoramę.
Sądzę że warto zrobić sobie odlew brzuszka, tylko musisz się zastanowić gdzie będziecie to później trzymać. Ale podpowiem ci że widziałam w Niemczech że wiesza się taki ładny odlew na ścianę, można też od spodu zamocować lampkę, fajnie to wygląda. A jak robiłabyś u kogoś to niektórzy później ślicznie taki odlew malują. Wspaniała pamiątka, ja żałuję że takiej nie posiadam:-(

Do góry