Mysza - Ty siłaczko

Ja zakładam, ze wózek będzie zostawał w garażu, albo w klatce na dole, tylko nie wiem, czy dziecię wtedy lepiej wnosić w gondoli/foteliku, czy po prostu na ręce, wtedy dużo mniej do noszenia

))
Kaska - cofnij się o kilka stron, kilkakrotnie była mowa o sklepach dla dzieci w ZG. Ja wczoraj zrobiłam udae zakupy w hurtowni ABC przy Osadniczej; sprzedają tam też w detalu, a ceny przystępne - np. ręcznik z kapturkiem 80x80 100% bawełna - 20 zł, przewijak - 40 zł, duży wybór ubranek polskich producentów - od 4 zł. za sztukę. I znalazłam tam też podkłady do łóżeczek, nie chciałam ceratek, żeby była przepuszczalność powietrza i kupiłam - z jednej z strony guma, z drugiej frotka, chyba po 14 zł. I bardzo życzliwa obsługa. A zrobisz tam kompleksowe zakupy - z łóżeczkiem, pościelą i wózkem włącznie, no chyba, że część rzeczy chcesz używanych. Ja tak mam - sporo zakupów na Allegro i nowych i używanych i uzupełniające właśnie w ABC. Wcześniej byłam w kilku innych sklepach to ceny powalające... ale wczoraj pozwoliłam sobie na pluszaka z bijącym serduszkiem, tak strasznie mi się spodobał i kupiłam w Ono. A prosto ze Stanów przyjedzie zamówiona również wczoraj wanienka

I to już będzie koniec większych zakupów, jeszcze kilka gadżetów aptecznych i wyprawka dla Oli gotowa.
Dziewczyny - jakieś propozycje na fajne spędzenie deszczowej niedzieli?? Co dzisiaj robicie?