Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nie jest juz czasem za pozno ? :-)
Mi się wydaje, że to trzeba się starac z rocznym wyprzedzeniem, ale może się mylę :-)

masakra.... 
o kurcze:-( ale klops

Z tego co wiem to zależy od miasta i tego czym ono dysponuje - np we Wrocławiu wiem ze mamy zapisują do żłobka jeszcze przed narodzeniem sie dziecka bo inaczej nie ma szans na miejsce w państwowym żłobku a i w prywatnych trudno..wiem ze to za wczesnie, ale mam pytanie co do zlobka, jesli chce synka dac do zlobka powiedzmy od wrzesnia to kiedy najpozniej powinnam sie postarac o miejsce? to nie jest jakos marzec luty?![]()

...
a no to ja tak z ciekawosci do dziewczyn z UK. Kiedy zamierzacie wrocic do pracy? i co wtedy z maluszkiem zrobicie????
od 1sierpnia wracam do pracy a mała złobek ma zabookowany od połowy sierpnia (wczesniej 2tyg babcia bedzie..) no i nie wiem czy nie przesuniemy tego żlobka na 1 wrzesien bo 2 polowe sierpnia to Ł chyba bedzie miał wolne...
Hmmmm .... może masz racje...?Mary może lepiej nie przesuwaj terminu tylko daj Sonii te 2 tygodnie sierpnia na adaptacje. Z tego co czytałam, to na początku lepiej oswajać dzidzie ze żłobkiem stopniowo, zaczynając od krótkiego pobytu i wydłużając go każdy dzień, tak aby dzieciątka nie razić tak gwałtowną długą rozłąką.
...

od 1sierpnia wracam do pracy a mała złobek ma zabookowany od połowy sierpnia (wczesniej 2tyg babcia bedzie..) no i nie wiem czy nie przesuniemy tego żlobka na 1 wrzesien bo 2 polowe sierpnia to Ł chyba bedzie miał wolne...
Juz mi sie serce kroi jak sobie pomysle ze mam ja oddac w cudze rece...tym bardziej ze teraz dopiero widze (w czasie pobytu w pl) jak ona jest juz ze mna zżyta..