Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to fatalnie.. nie zdążę papierów zgromadzić.. jutro mam dostać dokumenty z pracy, w czwartek dostanę wszystkie ksera badań i opinie lekarzy.. tylko ginke muszę złapać a nie wiem czy mi się uda w tym tygodniu.. ( wizytę mam dopiero na 1,06) cholera ja to zawsze wszystko na ostatnią chwilę
Ja złożyłam papiery w terminie tzn, 29 maja. Pani mi powiedziała, że nie ma pewności ale mogą mnie nie wzywać na komisją a jakbym w dzień komisji źle siępoczuła to wystarczy do niej przynieść zaśwadczenie od lekarza, że w ten dzień nie mogę jechać.
eh mało to czasu..
a wogóle to dopiero wczoraj wysłałam dokmenty do ZUSu.. cholera późno troche, ale mam nadzieję, zę mi sie bartdzo pensja nie opóxni..
Szkoda że na trzecie nie ma więcej niż 18 tygodni przydałoby się, a tak wogóle to podobno trwają prace nad przedłużeniem macierzyńskiego, chciałabym się załapać