reklama

zwolnienie lekarskie

reklama
Ta....
ale ja chyba jednak wrócę do obu prac.No żeby nie było problemów,a jak bedę sie źle czuła to najzwyczajniej w świecie skupie się tylko na maluchu ;)
ale dzięki za podpowiedź ;)

ja dostałam wczotraj papiery z pracy. Z info, że trzeba wysłać do zusu na 6 yygodni przed upływem 182 dni zwolnienia. Dowiedziałam się przy tym,że moja praca wiąże się z długotrwałym stresem i dużym obciążeniem psychicznym ;) strach się bać!

W poniedziałek zadzwonię jeszcze do kadrowej co tam dołączyć trzeba bo ja mam wniosek i zaświadczenie o stanie zdrowia + wywiad zawodowy. Nie wiem co do tego kserować? Kartę ciąży?? czy coś jeszcze??

no właśnie ja jestemna zwolnieniu od 10 stycznia.. a moja praca NAPRAWDE wiąże się z potwornym stresem.. nawet mamy w regulaminie wpisane, że mamy sobie robić przerwy 5cio minutowe co 1,5 godziny :D
a kobiety w ciąży w moim zawodzie nie mogą dłużej jak 4 godziny dziennie pracowac ze względu na stress..

reklama
cholercia.. a do kiedy my musimy to wysłać do ZUSu.. wogóle się niemogę z tym swoim kadrowym dogadać.. ściemnia, żę mamy jeszcze czas..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry