• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zwolnienie lekarskie

reklama
Ta....
ale ja chyba jednak wrócę do obu prac.No żeby nie było problemów,a jak bedę sie źle czuła to najzwyczajniej w świecie skupie się tylko na maluchu ;)
ale dzięki za podpowiedź ;)

ja dostałam wczotraj papiery z pracy. Z info, że trzeba wysłać do zusu na 6 yygodni przed upływem 182 dni zwolnienia. Dowiedziałam się przy tym,że moja praca wiąże się z długotrwałym stresem i dużym obciążeniem psychicznym ;) strach się bać!

W poniedziałek zadzwonię jeszcze do kadrowej co tam dołączyć trzeba bo ja mam wniosek i zaświadczenie o stanie zdrowia + wywiad zawodowy. Nie wiem co do tego kserować? Kartę ciąży?? czy coś jeszcze??

no właśnie ja jestemna zwolnieniu od 10 stycznia.. a moja praca NAPRAWDE wiąże się z potwornym stresem.. nawet mamy w regulaminie wpisane, że mamy sobie robić przerwy 5cio minutowe co 1,5 godziny :D
a kobiety w ciąży w moim zawodzie nie mogą dłużej jak 4 godziny dziennie pracowac ze względu na stress..

reklama
cholercia.. a do kiedy my musimy to wysłać do ZUSu.. wogóle się niemogę z tym swoim kadrowym dogadać.. ściemnia, żę mamy jeszcze czas..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry