reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dzwoniła przed chwilą embriolog. Miałam 4 dojrzałe komórki, 3 się zapłodniły, transfer jednak decyzją dr przełożony na czwartek. Jutro kolejne oczekiwanie na telefon jak moje maleństwa się dzielą. Cieszę się że aż 3 się zapłodniły. Czyli trnasfer będe mieć w 3 dobie:tak:

Agusiapela kiedy masz zamiar robić betkę? bo chciałabym uaktualnić tabelkę, a powiedz mi jak reszta twoich zapłodnionych bąbelków, bo chyba mieli jeszcze je potrzymać?
Co do leków to ja na razie mam tylko 75 j w ogóle na dzień, no ale nie wiem co z tym fostimonem, jaką on ma moc :) co ma być to będzie :) teraz czekam na szanownego małpiszonka, mam nadzieję że ostatniego :)

kochane a ja już mam doła gdyż w dniu dzisiejszym z tego co wyczytałam powinno dojść do zagnieżdżenia zarodka a u mnie chyba nic z tego nie będzie bo nie mam bólu brzucha jak na @ a przy zagnieżdżaniu taki ból występuje :-(

reklama
Gizas to pięknie że az 3 się zapłodniły :-)
Lawendowy ale Ty armię wyhodowałąs, zaciskam kciuki :tak:
Agusiapela to nieprawda że musisz czuć cokolwiek przy zagnieżdżaniu, każda kobieta jest inna i ma różne odczuwa, ja np nic a nic nie czułam i nie miałam żadnych objawów że mogło się udać, więc głowa do góry kochana, nie trać nadziei bo na pewno się uda
Kwiatuszek zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytkę

Do góry