reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka - w naszym Lidlu juz jakiś rok temu wstawili piec i mamy świeże pieczywo, z tym, że teraz rozbudowują Lidla (chyba właśnie stoisko piekarni tam będzie powiększone).

reklama
To dziś pospacerowałyśmy....aż mnie gice dolne bolą :sorry2::-)

Zachodze dzis do pzredszkola, a dyrektorka pyta czy Adrianek zawsze był taki całuśny??? Mowie,ze tak: lubi sie przytualać i buziakować ( w poprzednim przedszkolu był" pzrytulanka" pzredszkolanek) i pytam o co chodzi??:szok: Mówi,że jak podbiegają do niej wnuki (chodza do niej do pzredszkola) , przytulaja sie itd, to on sie pyta czy tez dostanie całuska???:-D:szok: No z obcymi babami zaczyna sie całować (od mlódszych by zaczał):-D:-D:-D

może bedzie w starszych gustował ;-)

MsMickey - teściowa się Ciebie boi ??? no chyba się jej nie dziwisz....:happy:

mooni - pamiętam :-)fajno, że się odezwałaś i nie znikaj już!

Wiecie co się dziś stało mojemu K zmarli oboje dziadkowie, babcia zmarła o 16 w domu a dziadek o 16.10 w szpitalu ;( ;( ;(

oj..... współczuję... ale niesamowite, że odeszli razem...

tak przypadek, normalnie jestem w szoku dla mnie to tak jakby to moi dziadkowie zmarli !!!!!!!!!!! jakoś nie mogę się po tej wiadomości pozbierać :-:)-:)-:)-(

a tak z innej beczki to wiecie co mojej Niuśce chyba wychodzą już 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiem Wam mam dość 2 dni !!!!

Alijenka strasznie smutne:( ale dla nich to lepiej bo zadne nie cierpi straty.... Moj dziadek zostal sam i bardzo cierpi, juz kilka lat a on o babci ciagle mowi:'(

Kurcze u mnie totalny hardkor, chyba te czworki ale pewnosci nie mam. Dwie godziny plakania przed spaniem, prawie non stop, do tego zwymiotowal troszke... nie wiem jak w dzien bo bylam dzis w biurze i minelam sie z niania a teraz nie odbiera. Dalam mu panadol, oby tylko zeby

Za to przyszly butki, jak nowe, zadnych sladow noszenia, tylko lekko pobrudzona podeszwa od zewnatrz
O takie

{Bobux} Buciki step up Ahoy Matey Navy | UBRANKA \ Buciki na wiosnę | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Wiec kurtka sie wyrownala:-) a z butami spokoj az do ciezkich sniegow kiedy to bede musiala kupic znienawidzone kozaczki grrrrrrrr!!!!!!

Munka a gdzies polazla ;)

poszłyśmy jak zawsze nad nasz "balaton", a potem do sklepu rehabilitacyjnego mojej koleżanki, a to kawałek od nas :-)

Za to przyszly butki, jak nowe, zadnych sladow noszenia, tylko lekko pobrudzona podeszwa od zewnatrz
O takie

{Bobux} Buciki step up Ahoy Matey Navy | UBRANKA \ Buciki na wiosnę | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Wiec kurtka sie wyrownala:-) a z butami spokoj az do ciezkich sniegow kiedy to bede musiala kupic znienawidzone kozaczki grrrrrrrr!!!!!!

pięęęękne!:-)

alijenka - tulę!!

alescie sie rozpisaly :szok::-) Dzis byla piekna pogoda (25st), wiec sie zebralismy i wybylismy na wies na zakupy (zdrowe mieso, jajka itd), spotkalismy znajomych, nasze dzieci sie pobawily, poogladaly krowki, koniki i swinki, moj bejbiszonek sie zestrachal, jak go cielaczki wylizaly, psa dostala bzika :-) a na koniec sfiksowalam ja i sie wykapalam w jeziorze :sorry2: Takze, jesli sie rozchoruje, to wiem od czego :rofl2: Ale woda byla taka czysta, cisza, spokoj, nikogusienko, zachod slonca... no skusilam sie :tak:

Kasienka - nasz bejbiszonek wedruje po lozku i mnie spycha na krawedzie :tak:

Alijenka - kondolencje.

agaundpestka - z mama M nadal sie nie rozmowilyscie?

kasiekz -moi tesciowie kupili swojej 14-letniej wnuczce komorke za... 2600zl (bogaci nie sa, minimalna krajowa) :szok: Chybabym ich rozniosla na strzepy za tak tragiczny wychowawczo "prezent". Oj, zyczylabym sobie, zeby sie mnie moja tesciowa bala, skoro jest taka bezmyslna :crazy: Na pewno czuje, ze jej nie lubie :-p

reklama
aronia ale ci dobrze z ta kapiela!!!!! ja bym tez chetnie poplywala, moze jutro na basen skoczymy o ile nastroj mu sie poprawi...

PS wygralam ten kombinezon co chcialam sssssasasa:-D

ale to juz byla naprawde ostatnia rzecz. naprawde naprawde

Ostatnia edycja:
Do góry