katrina115
Potrójna Mama
Niespodzianka - w naszym Lidlu juz jakiś rok temu wstawili piec i mamy świeże pieczywo, z tym, że teraz rozbudowują Lidla (chyba właśnie stoisko piekarni tam będzie powiększone).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)Zachodze dzis do pzredszkola, a dyrektorka pyta czy Adrianek zawsze był taki całuśny??? Mowie,ze tak: lubi sie przytualać i buziakować ( w poprzednim przedszkolu był" pzrytulanka" pzredszkolanek) i pytam o co chodzi??Mówi,że jak podbiegają do niej wnuki (chodza do niej do pzredszkola) , przytulaja sie itd, to on sie pyta czy tez dostanie całuska???
No z obcymi babami zaczyna sie całować (od mlódszych by zaczał)
![]()

Wiecie co się dziś stało mojemu K zmarli oboje dziadkowie, babcia zmarła o 16 w domu a dziadek o 16.10 w szpitalu ;( ;( ;(
Munka a gdzies polazla![]()
Za to przyszly butki, jak nowe, zadnych sladow noszenia, tylko lekko pobrudzona podeszwa od zewnatrz
O takie
{Bobux} Buciki step up Ahoy Matey Navy | UBRANKA \ Buciki na wiosnę | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Wiec kurtka sie wyrownala:-) a z butami spokoj az do ciezkich sniegow kiedy to bede musiala kupic znienawidzone kozaczki grrrrrrrr!!!!!!
:-) Dzis byla piekna pogoda (25st), wiec sie zebralismy i wybylismy na wies na zakupy (zdrowe mieso, jajka itd), spotkalismy znajomych, nasze dzieci sie pobawily, poogladaly krowki, koniki i swinki, moj bejbiszonek sie zestrachal, jak go cielaczki wylizaly, psa dostala bzika :-) a na koniec sfiksowalam ja i sie wykapalam w jeziorze
Takze, jesli sie rozchoruje, to wiem od czego
Ale woda byla taka czysta, cisza, spokoj, nikogusienko, zachod slonca... no skusilam sie

Chybabym ich rozniosla na strzepy za tak tragiczny wychowawczo "prezent". Oj, zyczylabym sobie, zeby sie mnie moja tesciowa bala, skoro jest taka bezmyslna
Na pewno czuje, ze jej nie lubie