Cześć dziewczynki :-) dziś mam dużo lepszy humorek. Wczoraj tak się paskudnie czułam chyba przez tą pogodę 
tekla tak mi przykro :-( tulę Cię mocno kochana
susel no pięknie tempka idzie w górę, ale miałaś późno tą owulacje, teraz 14 dni czekania na rezultaty
brr85 my z J jeszcze nie byliśmy na badaniach. Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym musowo oboje marszem do lekarza
na badania. A co do krótkich cyklów to ja też mam króciutki, ale lekarz mi mówił, że taka moja natura. Moje cykle to 23-25dni. Owulkę miałam w 10dc, a faza lutealna trwa średnio 12dni więc mieszczę się w normie. Jeśli chciałabyś to możesz zarejestrować się na ovufriend, to bardzo fajny program, który pomaga w wyznaczaniu dni płodnych i owulacji na podstawie temperatury i innych wskaźników. Ja korzystam z niego już pół roku i jestem bardzo zadowolona. Rejestracja i użytkowanie jest oczywiście bezpłatne. Podaje mój link (zbieram punkty ;-))przez który można się zarejestrować:
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
zapraszam do rejestracji
lamorela, mamaTomeczka jak tam? Krwawienie mam nadzieję, że ustało
trzymam kciuki &&&
KPe007 zrobiłaś teścik? Trzymam &&& i czekam na info

tekla tak mi przykro :-( tulę Cię mocno kochana
susel no pięknie tempka idzie w górę, ale miałaś późno tą owulacje, teraz 14 dni czekania na rezultaty

brr85 my z J jeszcze nie byliśmy na badaniach. Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym musowo oboje marszem do lekarza
na badania. A co do krótkich cyklów to ja też mam króciutki, ale lekarz mi mówił, że taka moja natura. Moje cykle to 23-25dni. Owulkę miałam w 10dc, a faza lutealna trwa średnio 12dni więc mieszczę się w normie. Jeśli chciałabyś to możesz zarejestrować się na ovufriend, to bardzo fajny program, który pomaga w wyznaczaniu dni płodnych i owulacji na podstawie temperatury i innych wskaźników. Ja korzystam z niego już pół roku i jestem bardzo zadowolona. Rejestracja i użytkowanie jest oczywiście bezpłatne. Podaje mój link (zbieram punkty ;-))przez który można się zarejestrować:OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
zapraszam do rejestracji
lamorela, mamaTomeczka jak tam? Krwawienie mam nadzieję, że ustało
trzymam kciuki &&&KPe007 zrobiłaś teścik? Trzymam &&& i czekam na info