Uffff, nadrobiłam Was
Teraz uwaga, będzie przydługi post, ale same chciałyście

;-)
A propo obcięcia włosków Damiankowi
asik - miałam pytać mamy chłopców, zwłaszcza tych z mniej bujną fryzuą, czy już coś robiłyście im z włoskami?? Mój M. mnie naciska, że powinnam coś zrobić, bo młody wygląda jak "małpka", "kurczak" (to jego określenia

) Ale ja nie wiem, jak się do tego zabrać? Ma tak mało tych włosków, poza tym jak? Nożyczkami, maszynką? Iść z nim do fryzjera? Kurcze, z Kornelem nie było problemu, bo jak żyła moja mama, to zawsze pod moją nieobecność ładnie go obcięła. No i miał bardziej gęste te włosy.
Asik gratuluję 10 lat :-) My za dni kilka też będziemy obchodzić 10-lecie, ale ślubu. I tak jak u Was - będzie skromnie, zrobimy po prostu obiad dla rodzinki. Niestety szkoda nam było kasy na wyjazd, woleliśmy odłożyć coś na czarną godzinę. A kusiło nas mocno
Andzia jak się czuje Mati dzisiaj? To coś poważnego czy przeziębienie? Zdrówka dla niego
Niespodzianka śliczną bluzę upolowałaś

Ja też lubię bąbla w takich kolorach. A z tym wózkiem, to przegięcie pałki. Komu przeszkadzał? Założę się, że jakiemuś starszemu panu (starszym ludziom zawsze bardzo przeszkadzają małe dzieci. Są albo za glośne, albo za szybkie, albo za dużo przestrzeni zajmują

).
Aylin śliczne ciuszki, zwłaszcza podoba mi się ta tunika(?) dwuwarstwowa, cudo! A o co chodzi z tą aplikacją? Please, pomóżta, ja też chcę móc oglądać BB przez fona! Gdzie to ściągnąć, jak to? Ja jestem w T-mobile i mam tel. blackbarry
Muńka i jak? Była tarta z bezą? ;-)
Rysica ja też mam większość ciuchów z odzysku

I też nieraz tak sobie oglądam te cuda np. w Smyku i przewracam oczami, chociaż niektóre z tych, co dostaję są naprawdę ładne. Ale cóż, na pieniądzach nie śpimy. Ja kupuję małemu kilka wariantów takich bardziej wyjściowych (polując na promocje), a na codzień śmiga w tych ciuchach po koledze.
Aga dobry pomysł z tą sprzedażą ciuchów na allegro, ale ja podobnie jak
Muńka jakoś nie mogę się do tego zabrać

Mam np. bardzo dobry i drogi laktator (medela) i też leży i czeka. Poza tym teraz moja bliska koleżanka jest w ciąży i w sumie wolę jej oddać rzeczy za darmo, niż na nich zarabiać. Tak mam
Młodak i jak Ci wyszła zupa z soczewicy? :-) W mojej kuchni ten przepis bardzo często gości, uwielbiam soczewicę w każdej postaci

Jeśli chodzi o majsterkowanie małego przy pilocie, to mój spryciarz nie tylko zabiera nam z cichacza pilota, ale kieruje nim w stronę tv i tak śmiesznie gestykuluje naciskając, naśladując gest dorosłych

Co do Twojego nieszczęsnego buta, to sorry, ale się uśmiałam

No i jeszcze jedno, pamiętaj kochana, kochanieńka moja, że ciocia Iwon zawsze i wszędzie się chętnie z Tobą napije

Kłopot w tym, że ostatnio znowu jestem na diecie i z tym alkoholem mi nie po drodze. Ale dla Cię zrobię wyjątek ;-)
Hatszept Pamka na razie nie meldowała, co i jak u dentysty, a sama jestem ciekawa

Co do znieczulenia, to tak jak zaza pisze, można

Ja też miałam będąc w ciąży, tylko że to jest specjalne znieczulenie dla ciężarnych, mam nadzieję, że lekarz dał Ci właśnie takie?
Zaza co to znaczy kombinezon do ciochrania?

Alijenka zdrówka! Jedz dużo czosnku
Kasiek ja nie dawałam teraz witaminy D z zalecenia lekarki. A czy na jesień znowu zacznę? Nie wiem

Też chcę podawać małemu tran, więc czy dodatkowo wit. D jest wskazana??
Baby polujące na allego- dajcie namiary na ludzi godnych polecenia, sprzedających fajne ciuszki dla chłopców..