reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Maz come back wiec do zobaczenia w wolnej chwili :-p
oj bedzie sie działo:-D
Usnelam sobie z G znów... a co;-) no i budzę się, a tu 1.45... a ta jeszcze śpi:-) przelozylam do lozeczka (spala prostopadle do mnie z głową przy moim brzuchu, przy czym tylko głowę właśnie miała przykrytą ...) i śpi dalej... hmmm. Dziś w ogóle spokojniejsza jest więc może coś mniej ją boli...

Mlodaczku mój kochany , Dziewczyny mają rację (czasami:p). Rozumiem Twój wkurz (realne słowo już żony mojego siostrzenca - czuję się jak młodzieżówa;-)), bo but nowy i dwutygodniowe oczekiwania, ale olej to. Załataj lakierem i naprawdę nikt nie zauważy. Miałam podobny dylemat przed ostatnim weselem właśnie: brak butów idealnie pasujących do kiecki. Kupiłam ostatniego dnia przed. I co? Po godzinie samego wesela po prostu MUSIAŁAM zmienić na stare buty, które nie pasowały bo były granatowe a kiecka mała czarna. Nikt koloru nie zauważył w ogóle. A jeszcze mój Pe zdołał popodniecać się, jak to - wg niego - zajebiscie wygladalam. Dodam tylko, iż chodziłam z permanentym okiem na rajstopie (pomimo zmian) - vide G sandalki na rzepy. A właściwie okami bo na raz 7 policzylam. Nikt tego nie widział. Tyle moj schiz obuwniczy;-) reasumując: olewka, lakier i have fun:-)

Oj allegro allegro... chciałam dziś zasiąść na Tobie i kiszka. Przy G ostatnio nie da się - klawiatura przyciąga - a wieczorem... to już na początku opisalam co robię;-)

Zdrowka dla Matiego:-)

Aronia Ty Szczwany Lisie :p

Muńka jak katar Twój i Gabiscona?

Hatszept JAKIE FOTO:-D:-D:-D:-D bomba:-):-):-) z prawej strony wygląda jak taki włos gęsty acz rozwiany :p:p:p taki w stylu rzeźby jakiejś bogini:-) pewnie, że live jest inaczej ale takie też śliczne :-):-):-)

ok idę spać bo któż przewidzi, ileż G jeszcze pospi... pewnie pół godz od mojego położenia się:p

Mlodziezówka na całego:szok::-D;-) Zamiast spac o tej godzienie, jak przystoi matce małego dziecka i do tego w ciazy to siedzi na necie;-):-D

Dzień doberek!!!

wpadłam się przywitac i pochwalić, że mój dzieć ma nowe przyzwyczajenie - jak rano go ubiorę to leci prosto do psów i pokazuje mi na karton, z którego wyciągam takie psie patyczki, po czym dostaje ich kilka i karmi psy:-)

No to karmienie psów masz z głowy, Serdzi wszystko za ciebie zrobi

Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia. Zawsze można na Was liczyć :)

No i żeby wyczerpać pulę nieszczęście wczorajszy wieczór spędziłam w lecznicy weterynaryjnej. Gruby znów się zatkał.
Oby to już był koniec złych rzeczy na ten tydzień bo naprawdę boję się tego co się wokoło mnie działo.jedynym fajnym dniem byl czwartek.

Wybaczcie zże tylko o sobie ale mózg mam z lekka zlasowany i nie ogarniam wszystkiego.

a sioooooooooooooo- odganiam wszystkie niesczescia od ciebie. Zdrówka dla Grubcia. I niech udana zabawa na weselu wynagrodzi ci te wszystkie zle zdarzenia z tego tygodnia:tak:

Mati juz lepiej, ale Adi zaczał kaszleć:wściekła/y: M pojechal po samochod do lakiernika i zaraz pojedziemy po kapcie dla chlopaków - Adi wyrósł ze starych a Matiemu kupiłam jakieś badziewie (tzn , tanie nie były, ale rzepy juz sie popsuły)

Spokojniej soboty dziewczyny

reklama
Witajcie

No i moje starsze dziecię wstało ze strasznym kaszlem:no: tylko chłodniej się zrobiło a ta już chora....
Niespo na pocieszenie napiszę, że mój bejbik też się złośnik zrobił ostatnimi czasy
Aga naciesz się koleżanką i wracaj do nas szybko;-)
Iwon no nagroda za dobre oceny musi być:tak:
Hatszept dobrze, że na usg wszystko ok. A zdjęcie super
Aronia ale bejbiszonek daje Ci koncerty w nocy
Zaza a wiesz, ze też zaliczyłam wczoraj spacer w deszczu- do sklepu;-)
Andzia młody dmucha i odrazu wciąga (śmiesznie to wygląda:-)) więc na razie z samodzielnego wysmarkania noska nici
Młodak zdrówka dla kota

Młody zrobił pobudkę o 5, dostał mleko i spał do 9

Witajcie,

jeju no nie nadrobie za co przepraszam, ale produckja Fajnie

Tak na szybko co przeczytałam:

aga udanego weekendu

asik gratulacje z okazji rocznicy, my dopiero 5 lat :)

mlodak mam nadzieje, ze da sie buta uratować, oby lakier pomógł :tak:

Alijenka zdrowka, ostatnio cos często chorujesz :-(

Munka dla Ciebie rownież, zdrowia...

no i tyle :zawstydzona/y: Musze znowu byc na bieżąco bo tyle piszecie.

Wojtek wczoraj był drugi raz u fryzjera, znowu mnóstwo włosów poszło ale ma męska fryzurke teraz :-)

Maz come back wiec do zobaczenia w wolnej chwili :-p

:-D:-D

Taaaa aplikacja fajna, ale ustawiłam sobie powiadomienia o nowych wpisach i myśłałam, że oszaleję - co chwile telefon mi gwizdał. Wyłączyłam powiadomienia, ale aplikacja podoba mnie się.

a u mnie powiadomienia nie działają... :sorry:

Dzień doberek!!!

wpadłam się przywitac i pochwalić, że mój dzieć ma nowe przyzwyczajenie - jak rano go ubiorę to leci prosto do psów i pokazuje mi na karton, z którego wyciągam takie psie patyczki, po czym dostaje ich kilka i karmi psy:-)

hehehe!! superaśnie!! masz karmienie psów z głowy ;-)

Witajcie

No i moje starsze dziecię wstało ze strasznym kaszlem:no:

zdrowia!!!

MsMickey - dzięki. Gabi już praktycznie kataru nie ma i ja też. Niby rano trochę mnie gardło boli, ale w ciągu dnia już nie czuję... Takie to pokręcone.
EDEK: od momentu, kiedy napisałam Ci, że nie mam kataru, kicham i smarkam :wściekła/y:przyznaj się!!!! przeczytałaś to i odprawiłaś jakieś czary!!!!!

Aronia - to nie mi dziecko pogryzło buta, tylko synek mlodak'owej ;-)

Ostatnia edycja:
Maz usypia mloda a ja lece przygotowaj kolacyjke bo w nagrode dostala winko od niego :-D

I obcielam wlosy.......krotko......

Kochana moze pozniej albo jutro nadrobie :sorry: wiecie ze i tak o Was mysle :*

A ja Monice obcięłam ;) Ale tylko może 2 cm, w sumie nie widać :p mam wrażenie, że jej się jeszcze bardziej kręcą hehe, a myślałam, że się trochę wyprostują... Zobaczymy jutro bo dzisiaj to serio niewiele było widać, żebym cokolwiek podcinała :p

U nas dzisiaj zimno, Monika ma katar, Szymek też, więc w domu siedzieliśmy ;)

Munka, Mlodak - to tak wyszlo z rozpedu przy wczorajszej produkcji, sorrki :zawstydzona/y: Tu M i tu M ;-)A wydawalo mi sie, ze sprawdzalam, ktorej but zostal zjedzony :sorry:

A dzis za to pustowato :eek:

Mlodak (tym razem sprawdzilam 2 razy ;-) ) -To za dobra passe w przyszlym tygodniu! :tak:

Zaza - u nas sie podobnie zaczelo a teraz bejbiszonek podtyka psowatej rzodkiewki, klocki itp i sie frustruje, ze ona tego nie chce :-) Z drugiej strony: kiedy mu zabrala (stara) bulke z raczki to sie ostro wkurzyl :growl: - az sie polozyl na ziemii i odczynil caly taniec zlosci :-)

My zaliczylismy (kolejna) marna (=prawie bezsenna) nocke ale winowajca pokazal sie dopiero po drzemce popoludniowej (2h z cyckiem w buzi i placz przy probie odlaczenia :no:) - prawa dolna 3. A myslalam, ze taki maly zabek to latwo pojdzie. Nastawilam sie, ze gorne trojki (tzw. oczne) beda ciezkie ale zeby 3 bezsenne noce z powodu jednej dolnej 3 (druga nabrzmiala)? :wściekła/y: Zamiast sie zahartowac po czworkach-gigantach to u nas z kazdym zebem gorzej. Mamy na dzien dzisiejszy 13 zebolcow (w tym trzy wyrzniete do polowy, w trzech koncach buzi: gorne 4 i dolna 3), jak pomysle, ze do kompletu mleczakow zostalo jeszcze 7 to juz siebie widze oczami wyobrazni w kaftanie bezpieczenstwa :szok:

Zapomnialam sie tez pochwalic nowa "cenna" umiejetnoscia bejbiszonka: robieniem babelkow w piciu przez slomke. Im glupsza umiejetnosc, tym skwapliwiej cwiczona :-)

Dziewczyny a wlasnie mialam pytac. Janek ma 7 zebow juz dluzsza chwile.... Na gorze 4 a na dole 3 i tego czwartego ani widu ani slychu:confused: czy to nie dziwne????? Juz tak chyba ze 2 miesiace zastoj....

A takpoza tym dzi bylam w kappahl bo mialam 20% na zakupy i obkupilismy sie we trojke okrutnie!!!! Malemu juz nic nie kupuje az do wyprzedazy....

dzieńdoberek :)

małżonek szanowny zabrał rano dziecię z sypialni i się wyspałam:-D teraz dopijam herbatkę i trzeba psiury na dłuższy spacer zabrać, a po południu idziemy do D kolegi maleńką Martynkę zobaczyć- aż się boję czy się nie zakocham i czy jej nie porwę, mała ma niecałe 2 miesiące

cały czas zapominam wam się "pochwalić", że wypróbowałam sposób z piekarnikiem na pasteryzowanie słoików i działa!!! co więcej dla takiego lenia jak ja to idealny sposób;-)

Mlodak zdrówka dla Grubcia!!! biedny kocurek

Asik zdrówka dla Oliwii

i zdrówka dla reszty chorowitków!!!

Sunshine Rysica Polaa a co to jakiś dzień fryzjera był?;-) dawać foty:-p

A dzis za to pustowato :eek:
w weekendy zawsze jest pusto ;) współczuję nieprzespanych nocek!!!

Dziewczyny a wlasnie mialam pytac. Janek ma 7 zebow juz dluzsza chwile.... Na gorze 4 a na dole 3 i tego czwartego ani widu ani slychu:confused: czy to nie dziwne????? Juz tak chyba ze 2 miesiace zastoj....

A takpoza tym dzi bylam w kappahl bo mialam 20% na zakupy i obkupilismy sie we trojke okrutnie!!!! Malemu juz nic nie kupuje az do wyprzedazy....
za Kappahl'a zamorduje, nie wolno tak się przechwalać:-p
S miała taką przerwę po pierwszych jedynkach, wyszly dwie, a potem 2 miesiące cisza

reklama
Witam

Widać, że wekeend bo pustki tu takie...

Byliśmy wczoraj w kinie ( nie napiszę na czym bo będziecie się śmiać:-p) ale zrezygnowaliśmy restauracji i imprezy i wróciliśmy do domku. Zrobiliśmy wspólnie kolacyjkę przy świecach:happy: a i reszta wieczoru była miła:-p

Zaraz idziemy do mojej mamy po dzieciaki bo jakoś za cicho w domu.

Sunshine musisz koniecznie pokazać się w nowej fryzurce:tak:
Rysica oby katar szybko przeszedł, zdrówka
Aronia u nas też ząbkowanie ale jeszcze nie jest tak źle- budzi się raz czy dwa. Chociaż pare dni temu mieliśmy nockę z pobudkami co pół h.A zęboli mamy 12
Josie długo ten 4-ty ząbek nie wychodzi ale chyba normalne, przyjdzie czas to wyjdzie. Fajnie, że zakupy udane, ja czekam do K. wypłaty i też zaszaleje:tak:

Do góry