Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiesz ze tak?? Nawet szybko poszło. Aczkolwiek moja jazda straciła lekko na dynamice - na automacie sie jednak bardziej geriatrycznie jeżdzi![]()
Aaa, jeszcze taki mały dowcip - wczoraj mówię do M., że trzeba w końcu kupić starszakowi buty, dwie pary, bo półbuty na jesień i jakieś obuwie zmienne do szkoły, bo już wymagają. Mówię, to zostań z Julem, a ja pojadę z K. On do mnie: "ok, to weź kasę z mojego portfela". Biorę: "ale masz tu tylko 60 zł". M: "no i co nie wystarczy Ci? "
Tia.
dziękuję za przelecenie;-)przyda się bo z D się dalej nie odzywam
I przedstawiam zakupione za 6zł body Minnie![]()

Niesamowite i przerażające ;-) Ciekawe czy M. kupi jaki wiecheć ;-) Oficjalna impreza w niedzielę, więc założę się, że zapomni, ja strzelę focha, że nawet złamanego kwaita nie dostałam, a on będzie się tłumaczył, że przecież robimy rocznicę w niedzielę i wtedy miał przynieść. O, taki scenariusz dzisiejszego popołudnia przewiduję 

No niestety ten typ tak ma. Najśmieszniejsze jest to, że wczoraj pojechał na zakupy i poprosiłam, żeby kupił K. worek, taki zwykły na w-f. A nawet dwa, bo jeszcze na obuwie zmienne. Przyjechał z jednym, bo drogi - nic dziwnego jak wydał 27 zł 
Ponoć innych nie było
Tym oto sposobem mój M. nieomal sprawił, że nasze dziecko chodziłoby w obuwiu za 30 zł, za to noszonym w wypasionym worku z logo Angry Birds 

, no i gratulejszyn rocznicy !!!!
ale od wczoraj daję mu syrop z cebuli, cytryny i miodu.
i życzę kolejnych lat w szczęściu i miłościsłodkie......poza tym rano wtulił się we mni i przez sen miział mnie po włosachkochany!

U nas takich wynalazków niema;-) ale będą zajęcia z zumby i chyba się zapiszęaaaa i chciałam Wam się pochwalić że wczoraj zaczęłam chodzić na vakufit, dziś drugi dzień ale głowa mnie tak nawala że nie wiem czy dam radę

a ja chciałąbym poznać jego zdanie na dany temat...ach, te chłopyWspółczujeMojemu bejbiniatku dziaselko podeszlo cale krwia :-(. Pierunska trojka![]()
Cudne