reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Moniś obserwuj, ale raczej nie powinno nic się dziać. to w sumie 4 godz prawie. Wszystko pownno być OK
Ja w zeszłym tyg podałam zamiast 2,5ml leku aż 5ml w jednej dawce i to pierwszej dla Aśki. Grunt to nie panikować. nic sie nie działo.

Iza dzięki za uspokojenie.Jak na razie obserwuje i nic się nie dzieje i oby już tak zostało....jej ja jestem straszna panikara jeśli chodzi o takie cos:sorry:

Monia jeszcze mi przyszło coś do głowy. Jeśli przeczytasz w ulotce jakie jest maksymalne dawkowanie, ilość i częśtość to pewnie i tak wyjdzie że nie przekroczyłaś tej dawki lub bardzo niewiele. Więc nie ma co się martwić.

A tak w ogóle to witam

Miałam to zrobić wcześniej ale Aśka zawołała. Teraz grzecznie śpi :-D pora zjeść śniadanie.

Witam i ja:-) młoda już chyba ok:sorry: ale zobaczymy popołudniu czy stan gorączkowy nie wróci:confused2: mam nadzieję, ze w porę zdławiłyśmy dziadostwo w zarodku, bo jutro pierwsze zajęcia z baletu i chciałabym żeby młoda poszła:sorry:
Monia ma nadzieję,ze zMatim będzie ok, a co do dawki leku to naprawdę z Ciebie pankiara, ja to bym pewnie nawet nie zwróciła uwagi, ze zbyt krótki odstęp czasu:zawstydzona/y:

Monia, spokojnie, dzieje się coś złego?
Ja też z tych NIE panikujacych jestem.
Jak ogólnie Mati, dusi go jeszcze bardzo?

Kurcze, przyszli fachowcy ocieplać firmę i już miałam wielką nadzieję, że nasz budynek biurowy, a tu sie okazało, że w tym roku portiernię i małe magazyny....:wściekła/y:Znowu zimna zima mnie czeka:wściekła/y:

Mam drugie dziecko:-D coś czuję że z tym Furbim to czeka nas dużo zabawy;-) dziś wstał lewą nogą i był zły warczał, pierdział, bekał a młoda rozpaczała i aż płakał że zrobił się niedobry:shocked2: na szczęście jakieś pół godziny była dla niego miła, głaskała go, śpiewała i wrócił radosny Furbi:tak:

Monia, spokojnie, dzieje się coś złego?
Ja też z tych NIE panikujacych jestem.
Jak ogólnie Mati, dusi go jeszcze bardzo?

Kurcze, przyszli fachowcy ocieplać firmę i już miałam wielką nadzieję, że nasz budynek biurowy, a tu sie okazało, że w tym roku portiernię i małe magazyny....:wściekła/y:Znowu zimna zima mnie czeka:wściekła/y:
powoli zaopatrzaj się w ciepłe polary :tak:
Mam drugie dziecko:-D coś czuję że z tym Furbim to czeka nas dużo zabawy;-) dziś wstał lewą nogą i był zły warczał, pierdział, bekał a młoda rozpaczała i aż płakał że zrobił się niedobry:shocked2: na szczęście jakieś pół godziny była dla niego miła, głaskała go, śpiewała i wrócił radosny Furbi:tak:

i jak tam wasze 2 dziecko? do końca dnia był wesoły i radosny?:-D
a w ogóle dzień dobry zapraszam na kawkę i ciasteczko
Mateusz czuje się dużo lepiej do południa wczoraj zdarzało mu się kaszleć a popołudniu i noc może raz albo 2 razy zakaszlał i nie dawałam mu już syropu od kaszlu od tej felernej pomyłki jest na samych wziewach i robię mu inchalacje z soli fizjologicznej.

Witam i ja
Jedno odstawione a drugie za 2 godziny.
Monia super że Mateuszowi lepiej ............. ja również z tych NIE panikujących:no:

Aneta to trójkę masz nie dwójkę, a M to co???????????;-)Jak tam na balecie? czy to dopiero dziś?:zawstydzona/y:
Donus w polarek i ciepłe gacie powinnaś się zaopatrzyć, jak tam na basenie? A w ogóle powiedz jak u Was kosztuje, bo u nas 28zł na 45 min nauki a zajęcia są 2 razy w tygodniu więc ciut drogawo wychodzi jak dal nas:eek: dlatego młody będzie chodził bardzije w weekendy na bilecie rodzinnym:tak:

U nas rano jak wstałam było +2 stopnie i słonko ostro świeci

reklama
Dzień dobry.
Omar odstawiony, paczki wysłane, Aśka już rozrabia. Jak wracałyśmy do domu kupiłam ogórki. Zapakowałam do woreczka i dałam jej do zabawy. Pół minuty później patrze a ona już jednego ogórka je! Brudnego i ze skórą! :szok::-D A w szkole tradycyjnie przekrzykiwała dzieciaki. Jak zabrzmiał dzwonek wszystkim robiła papa.

Do góry