reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też facjatę swoją na priv jak już :-p

Aylin się nie podzieliła muffiną (a może własnie pakuje i dzwoni po kuriera, tylko odpisać nie zdążyła ;-)), to sobie kupiłam choco wafera z milki :-p

Witam, nie zaglądałam do Was wcześniej, bo bałam się młody złapie katar, bo tu tyle smarkatych :D a tak na serio wczoraj odzyskałam lapka, ale wrócę do Was po weekendzie.

O 16tej ruszam z młodym (pociągiem) na wieś :) taką prawdziwą z traktorami, świniami i krowami :) więc myślę, ze A będzie szczęśliwy :) a ja hmmm wczoraj przyszła koleżanka i spytała czy nie jadę dzisiaj z nimi do Berlina na weekend, bo mają dwa wolne miejsca :szok::szok: w pierwszej chwili chciałam powiedzieć pewnie, ale przecież w środe potwierdzałam swoją wizytę na wsi i wszyscy czekają tam na Antka.

Piszę tą wiadomość od 9tej :baffled: dzieci śpią, a ja muszę szybko nas spakować więc wybaczcie, ze nic nikomu nie odpiszę <prosi o wybaczenie> :-D

No tak wszytskie na priva, a mi kazały na otwarty i do tego obok komara:-D;-):-p

O przepraszam bardzo, fotę komara sobie sama zażyczyłaś obok siebie :-D

Aga miłej podróży i udanego wypadu na wieś.

A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.

Ostatnia edycja:
Alijenka, Andzia dzieki za stronki. Przyda sie inspiracja.

Asik a delikatnie czesze? Tomek czesze grabkami... i raczej do delikatnych nie nalezy :baffled: Ladna z Ciebie dziewuszka ;) :)

Sunshine to fajnie, ze bedziesz miala wszystko ogarniete :) Czym P sie zajmuje (jesli to nie tajemnica, bo moze np. jest agentem Elki czy cos ;) ), ze tak czesto wyjezdza?

Iwon nie przyzwyczajaj sie :-p Ja sie przyzwyczailam do przespanych nocek i przy czworkach mnie bolesne zaskoczenie czekalo :sorry2: Fajnie, ze zakupy udane ja muuuusze cos sobie kupic ;) Tzn. potrzebuje stanika bialego na bank i jakas "elegancka" bluze po domu, bo lubie na luzie, ale nie lubie byc "wymieta". A Oszukane ogladalam... film sam w sobie sredni, ale historia przejmujaca. Ciarki przechodza jak uswiadamiam sobie, ze cos takiego na prawde sie wydarzylo.

Aylin zdrowka dla Martynki. Co z tym wrzesniem/pogoda jest, ze wszystkie dzieciaczki (prawie) katar lapia...

Aga milej podrozy :) Zrob zdjecia i pokaz cioci :D

Mloda wspolczuje, nie wiem jak pomoc niestety :/

Jupiii Tomek wstal o 5.30. Ostatnio 7 to maks, a tak sie cieszylam jak wstawal o 8.30. Przez to az przysnelam na podlodze :zawstydzona/y: Lezalam kolo T i wkladalismy klocki do sortera, i mi sie oko zamknelo - chyba nie na dlugo, bo szybko poczulam w nim palec T :baffled: Jak wstanie to idziemy na zakupy, musze mu mleko kupic i sobie tez :D Wczoraj juz nie mialam miejsca w wozku - caly kosz zapchany plus reklamowka zawiazana na raczce :baffled: Jak cyganka :p

O przepraszam bardzo, fotę komara sobie sama zażyczyłaś obok siebie :-D

Aga
miłej podróży i udanego wypadu na wieś.

A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.
tak wiem:-D
Bólu wspołczuje. &&&& zeby szybko przeszedł.

andzia - poszło!! ;-)

aga - szykuje się świetny wypad!! udanego!! Pogodę na weekend zapowiadają fajną!

Dzięki. Coś mi sie wydaje, ze bedziemy robić konkurencje Nikosiowi:-)

Aga - udanego wypadu. Ja bym pojechała do Berlina, bo moje dzieci to taką wieś dobrzez znają.:-)
Niespodzianka - ja przy swoich dzieciach(przy zabawie) nigdy nie zasnęłam- nie ma szans. Udanych zakupów.

reklama
Do góry