agaundpestka
Fanka BB :)
Jestem jestem
mam nadzieje, ze Antek nie zaśnie mi o 13tej :/ bo on chodzi po 12tej spać. No trudno damy radę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja postawilam na szary bo przynajmniej mi pasuje do wszystkich kolorowych spodni i wszystkich czapek ktore ma 

bardzo ladne. i rondo dla pieszych rowniez mi sie podoba

to ja mlodego w aygo wozilam caly czas an przednim a mialam poduszke - wylaczona.... z tylu nie bylo opcji zeby sie ladowac z fotelikiem... nie mialam pojecia ze to zabronione!!!
kciuki za badanie!!!No bloody hell, nic nie chce się buforować... wszystko na rejestrację lub w ogóle się nie włącza...w rrr....

normalnie chyba ci zdjecie wstawie
wszystko przez ten rozstep miesnia brzucha
Modern Famili nie znam, ekipy tez nie znam, angry management rowniez nie i tych wymienionych przez MsMickey takze nie widzialam. Mozecie smialo dawac jeszcze komedyjki :-) Tylko szkoda, ze przy okazji "wyploszylam" MsMickey z forum 

, tylko w której knajpce na tej więziennej ???? cukierkowo czy czerwony stoliczek ???
Na szczęście już mam z głowy i 86 ze Smyka to też 86 F&F, GAP i Carter'sA ja zakupiłam dziś 3 pak body z długim 86cm i 3 pak z 92cm oraz dwie pary grubaśnych rajstopekA sobie muszę kupić jakaś piżamę z długim rękawem!
aylin jak to coTapicerkę fotelika. No wiesz, kto jak kto, ale ty się powstrzymałaś
![]()
Aylin o co chodzi z tymi koszamibardzo ladne. i rondo dla pieszych rowniez mi sie podoba
![]()