reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja zakupiłam dziś 3 pak body z długim 86cm i 3 pak z 92cm oraz dwie pary grubaśnych rajstopek:) A sobie muszę kupić jakaś piżamę z długim rękawem!

aylin
jak to co:D:D:D Tapicerkę fotelika. No wiesz, kto jak kto, ale ty się powstrzymałaś:D:D

alijenka napisałam do Agi, że wstępnie jutro na Więziennej ok.14.30

edek:

o jest i aga:) no to lachy juto 14.30 czy 15.00?

dzieki , kurtka fajna bo przede wszystkim na tyle mieciutka i nienabita ze moze z luzem zgiac rece w lokciach:tak: ja postawilam na szary bo przynajmniej mi pasuje do wszystkich kolorowych spodni i wszystkich czapek ktore ma :-D
maz chcial turkus ale to by do niczego nie pasowalo a ja mam na punkcie kolorow niestety fiola...

Iwon z tym apetytem to bez przesady, od 3 dni znow nie je obiadu, dzis podalam mu 4 opcje po kolei - leczo, leczo z makaronem, warzywa na parze, zupa. nic nie tknal. zjadl na obiad kanapke z pasta przepiorcza.... normalnie osiwieje z tym dzieckiem wiecie jaki on jest chudy??? jak wyciagam z wanny to jak krolik taki juz obrany:-( na weekend do dziadkow jedizemy, jednych i drugich, tylko czekam az tesciowa z tekstem wyjedzie ze to przez to ze ja mu forsuje zdrowe jedzienie. mam juz caly wachlarz odpowiedzi przygotowany :baffled:

Aylin o co chodzi z tymi koszami :-D bardzo ladne. i rondo dla pieszych rowniez mi sie podoba:tak:

Alijenka :szok::szok::szok: to ja mlodego w aygo wozilam caly czas an przednim a mialam poduszke - wylaczona.... z tylu nie bylo opcji zeby sie ladowac z fotelikiem... nie mialam pojecia ze to zabronione!!!

Asik no to ci ladny numer Oliwia wywinela...

foteliki to wyczytalam ze najbezpieczniejsze srodkowe tylne siedzenie bo tam jest najdalej od jakiegokolwiek zgniotu. pod warunkiem ze ma porzadne pasy i ze fotelik na tym siedzeniu nie lata co sie czesto zdarza gdy oparcie jest w tym miejscu wyplaszczone. moj wlasnie na srodkowym jezdzi i jest happy bo widzi i z przodu i na boki:tak:

MsMickey dziecko nie poleci do przodu bo przeciez jest w pasach. jedyne co to np cos moze na nie wpasc przez przednia szybe...:dry: kciuki za badanie!!!

No bloody hell, nic nie chce się buforować... wszystko na rejestrację lub w ogóle się nie włącza...w rrr....
:confused::confused::confused:
edek: aaaa seriale! tez nienawidze tego

Kasienka moze Nikos nadrabia brak was w pierwszej polowie dnia? jakas forma zwrocenia uwagi? a brzuch... no ja mam taki teraz mimo ze waze cos kolo 51 :dry: normalnie chyba ci zdjecie wstawie:-D wszystko przez ten rozstep miesnia brzucha

Ostatnia edycja:
no, no, to mam jakis wybor :tak: Modern Famili nie znam, ekipy tez nie znam, angry management rowniez nie i tych wymienionych przez MsMickey takze nie widzialam. Mozecie smialo dawac jeszcze komedyjki :-) Tylko szkoda, ze przy okazji "wyploszylam" MsMickey z forum :zawstydzona/y:

kasiekz - nie mam ani jednego body ze Smyka (Smyka u nas niet), wiec Ci nie pomoge. Ale mozesz Ty zmierzyc swoje i porownac. Na szerokosc sa spoko, nie musisz miec obaw. Zmierzylam Ci jeszcze raz body 3 rozmiarow dla porownania od ramion do dolu krocza i wyszlo mi tak: rozmiar 92: 44cm (odpowiada pajacykowi rozmiar 80), 98: 46cm (pajacyk 86) i 104: 48cm (na nas jeszcze za duze). Ja jestem z tych body na prawde zadowolona, spokojnie moge polecic :tak:

Edek: widze, MsMickey jednak zostala na bb zamiast isc na seriale. To dobrze, bo byscie sie jeszcze na mnie wkurzyly :-p

oki to piszę w takim razie do Edyty :-D, tylko w której knajpce na tej więziennej ???? cukierkowo czy czerwony stoliczek ???

josie ale ja nic nie pisałam że to zabronione :-), chyba że woziłaś go tyłem do kierunku jazdy z włączoną poduszką to tak tak nie można

Ostatnia edycja:
aronia czyli musiałabym mieć 92 z C&A:szok: Na szczęście już mam z głowy i 86 ze Smyka to też 86 F&F, GAP i Carter's:)

alijenka
więzienna 14.30 albo 15.00 - wybieraj? Czerwonego Stoliczka już nie ma przy Więziennej! Przeniósł się do Śródmieścia na Sienkiewicza! W Cukierkownie to nie wiem o co chodzi, że bawialnia czynna za darmo tylko do 15.30? http://www.mmwroclaw.pl/389893/2011/10/15/cukierkowo-we-wroclawiu

edek:
na stronie podają że Czerwony Stoliczek jest na pl. Teatralnym w nowej siedzibie...idzie oszaleć!

Ostatnia edycja:
Aronia nie Twoja wina - wczoraj juz zajrzałam na to iitv i obejrzałam dwa nowe odcinki big bang theory i jeden grey's. Dziś widze, że drugi Grey's to ten sam, więc powtórki oglądać nie będę. A Downton nie ma sznas obejrzeć na razie. No nic, w ramach dotrzymywania terminów i obietnic nabyłam metodą kupna odkurzacz samochodowy;) (obiecałam Pe, że dziś kupię, bo po paru dniach półdniowych jazd z G już zdążyło się nakruszyć:( o taki:
Odkurzacz samochodowy Black&Decker ADV1220 (3563169815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

więc chwilową radochę mam:)
Pe mnie trylko prosił, żebym nie robiła z tego miesięcznego zagadnienia (łącznie ze studiami wszystkich dostepnych modeli na rynku itp):) tylko kupiła jak najszybciej... hmm...

A ja zakupiłam dziś 3 pak body z długim 86cm i 3 pak z 92cm oraz dwie pary grubaśnych rajstopek:) A sobie muszę kupić jakaś piżamę z długim rękawem!

aylin
jak to co:D:D:D Tapicerkę fotelika. No wiesz, kto jak kto, ale ty się powstrzymałaś:D:D

eh, nawet nie wiesz jak sie powstrzymywałam :) a na serio - moje dziecko jest juz na zime ubrane. Brakuje mi jedynie spodni takich od kombinezonu, butów (tj mam rozmiar 21 ale pewnie zimy w nich nie przechodzi) czapeczki :) i w sumie tyle.
Rekawiczki mam 4 pary - z paluszkami i jednopalczaste.

Aylin o co chodzi z tymi koszami :-D bardzo ladne. i rondo dla pieszych rowniez mi sie podoba:tak:

hehe wiesz - smiałam się kiedys jakie to nowości mamy na moim zadupiu :) i kasiek sie o kosze z bangkoku zapytała. wiec wkleiłam nasze cudo lokalne.
A naprawdę to nasz prezydent miasta jak pojedzie gdzieś w swiat to cos takiego zawsze znajdzie czym miasto upiększa. Mamy wiec kosze z bangkoku, okrągłą kładkę z szanhaju, fontanne multimedialną jedną z niewielu w polsce, język chiński w przedszkolach państwowych, i przymiarki do wagoników bez motorniczych jako nowego środka transportu. Aaaaa i jeszcze najrówniejsze drogi w całej polsce.

reklama
Aga dawałam też linka do tej knajpki i o niej też myślałam

Aylin u nas jest lepsza ta fontanna :-D
images
images
images

Ostatnia edycja:
Do góry