reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon - Kia Sportage. Masz racje co 4 ręce to nie dwie:-D
M wyjechał w niedziele rano, siostra wyjezdzała po poludniu i pełna troski czy sobie poradzę pytała czy ma jeszcze zostać:szok::-) W połowie drogi dzwonila czy ma wracać??:-D No dziwie sie jej że sie martwiła, bo odkąd Adi się urodził nie zostawałam sama na noc w domu.:baffled:

Alijenka - łóżeczka turystycznego nie posiadam. Co do butków to boisz sie,że bedą za duże czy za małe????:sorry::eek: Po pierwszym przeczytaniu pomyśalam że za małe, po drugim,że za duże:zawstydzona/y::szok: Trzeci raz nie będę czytać bo nie wiem jak bym zrozumiala:szok::-D

Kasiek - dawaj dawaj ten przepis bo mleczko tez do mnie nie przemawia, a soczewica czeka.
Super ze krostki zdiagnozowane, ale że po Loveli:szok: , a niby "pierwszy" proszek i ma byc delikatny

edek
Alijenka- czyli pierwsze skojarzenie dobre:-D;-)
Kasiek - pzrepisy juz dojrzałam.Dzieki

Ostatnia edycja:
Trochę poczytałam bo młody w końcu zasnął a dzisiaj szaleje na całego.
Ech, Oliwia przyniosła uwagę w zeszycie, że zamiast zostać na zajęciach dodatkowych ( na które sama chciała chodzić) poszła sobie do świetlicy... co ja się mam z tą moją córą:confused:

Josie Jasiu wcale tak mało nie je, głowa do gory;-) a teraz jak go boli gardełko to nie ma co się dziwić, że je mniej

No to teraz przerwa na szybką kawę i nadrabianie bb od wczoraj ;-)

Zacznę od tego, że wczoraj udało nam się spotkać z Asik. Tempo raczej ekspresowe ;-) i tak naprawdę w momencie, kiedy zaczęłyśmy się fajnie rozkręcać ;-) trzeba było wracać. Ale i tak było super, a asik jest b.ładna i bije od niej takie fajne naturalne ciepło :happy: Już knujemy kolejny meeting :cool2:;-)

J. wraca już jutro do żłobka, kuracja antybiotykow zakończona pełnym sukcesem :-)
aż się zawstydziłam:-p:rofl2:
super, że Julcio ma się już dobrze

Kasiek to znalazłaś winnego wysypki

Alijenka nie dziwię Ci się, że miewasz gorsze dni, tyle obowiązków na Twojej głowie:no: ale jesteś silną kobietą i na pewno sobie poradzisz
Dlateg ja nie kupuje na razie kozaków dopóki jeszcze w miarę ciepło

Witam :) przez parę dni będzie mnie mniej lub wcale, a teraz tylko z szybkim pytaniem.
Czy polecacie któreś z tych telefonów??

lg swift l3 II

htc desire c a320e

Lg swift l5

nokia lumia 520

nokia lumia 610 nfc

samsung galaxy young

samsung galaxy trend

sony xperia e

lg t385 wi-fi

P już po dwóch kawałkach kalafiora w kruchym cieście:D A obiadek (warzywa) wywalone:p

aga
hts miał M służbowego i cieszy się, że zmienił pracę, a w związku z tym i telefon. Masakra, więc nie polecam, bo za dużo wad aby wymieniać. Samsung galaxy miałam wcześniej ale model S2 i często sam się zawieszał, wyłączał, przerywał połączenia i gubił zasięg. Nokie dostały po dobie i upadły totalnie. Ponoć Lumia miała przełamać złą passę. Ale na necie dalej mają negatywne opinie. Xperie sony ci polecam z tych wymienionych. Ma siostra M i sobie chwali:)

alijenka nie wiem, nie znam się. kupiłam nowe łóżeczko lite drewno malowane na biało ze ściąganym bokiem i dwoma poziomami wysokości za 299zł.

asik korzystaliśmy z popołudniowego słońca:) A ty nie narzekaj znowu na Oliwie, bo nie poszła na wagary a do świetlicy. Widocznie dodatkowe zajęcia okazały się nudne:p

andzia
dasz radę:))) Ja miałam dopiero trzy noce samotne i na szczęście akurat P dobrze spała.

Ostatnia edycja:
w akcie desperacji ugotowalam malemu parowke. oczywiscie zjadl ze smakiem CAŁĄ!!!!! dlaczego dzieci nie maja instynktu samozachowawczego i nie czuja obrzydzenia do takich rzeczy???:confused2: no ale przynajmniej mozna dzis zaliczyc jeden konkret.
pocieszacie mnie z tym jedzeniem. myslalam ze wszystkie dzieci juz waza po 12... no i z tym jedzeniem to by nie bylo malo gdyby on zjadal wszystko - ale to co napisalam to sa porcje ktore mu podaje, a on zazwyczaj zjada polowe kanpaki, polowe kaszki (dzis az 5 lyzek), obiadu to czesto wcale. no ale moze nie jest najgorzej a ja wyolbrzymiam bo bym chciala zeby jadl pieknie cale porcje....

12 latki w ciazy :szok:

aga z telefonami nie pomoge. ja mam samsung galaxy gio - nie jestem zadowolona bo strasznie sie wiesza i jest wolny

alijenka wspolczuje z wujkiem, teraz jak tescie byli to tesciowa tez musiala mezowi kanapki smarowac bo sam sobie nie umial :szok: jak z dzieckiem!!!!!!

do lozeczka turystycznego mam materac najtanszy z ikei

z tym lozeczkiem to mysle ze przesadzilas:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry