reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
a właśnie Muńka jak tam soczewki przyzwyczaiłaś się do nich czy wróciłaś do okularów ???
alijenka ja nie mam piwka ale dolaczam
moj tez owsianki nie tknie. kaszki tez coraz slabiej, a ostatnio mu kupilam taka pyszna z owocami ze jak nie zjadl to sama wciagnelam i nie moglam uwierzyc jak to moze nie smakowac
Zobacz załącznik 588306
musze sie pochwalic ze dzis zasnal sam. wyszlam z pokoju, postekal chwilke, zawolal mnie dwa razy, poszperal na szafce przy lozku po czym polozyl sie i zasnal![]()
G uwielbia obie te kaszki - żółtą i czerwoną :-) ale czego ona nie lubi ;-) ach, samego jajka!
zazdraszczam z tym zasypianiem!!!!
a właśnie Muńka jak tam soczewki przyzwyczaiłaś się do nich czy wróciłaś do okularów ???
wróciłam do okularów i zamierzam kupić nowe, ale jeszcze nie wiem kiedy :-) jednak raczej nie zakończę przygód z soczewkami, tylko muszę przejść się do lekarza na badanie, a potem testować różne rodzaje. Jak nie zdajdę odpowiednich, to raz na zawsze zapomnę o ich istnieniu.
zaza26
Fanka BB :)
dziołszki sorki, ze nie nadrabiam, czasu brak, z małżem się znowu nie odzywam, po zaledwie jednym fajnym dniu... mam wrażenie, że znajduję się na życiowym zakręcie
a próbowałyście owsianki z owocami - ja gotuję płatki z jabłkiem i cynamonem, albo z gruszką, można też dodać rodzynki, czy banana, albo brzoskwinie - znaczy się albo albo ;-)
Asik masz rację ponarzekaj na Oliwkę - na pewno zgrzecznieje;-)

a próbowałyście owsianki z owocami - ja gotuję płatki z jabłkiem i cynamonem, albo z gruszką, można też dodać rodzynki, czy banana, albo brzoskwinie - znaczy się albo albo ;-)
Asik masz rację ponarzekaj na Oliwkę - na pewno zgrzecznieje;-)
katrina115
Potrójna Mama
jestem
ale dopiero teraz, bo dzień bardzo aktywny.
Munka - Kuba jadł wszystko i dużo... do niedawna. Od jakichs 3 tyg. - mniej wiecej tak jak zaczął chodzić, stracił zainteresowanie jedzeniem. Nie ma na to czasu - dla mnie to katorga, bo prawie staję na głowie, żeby cos wymyslic, a on 2-3 razy zje i koniec.
Aga - ja mam Samsunga Galaxy s 3 mini - jestem bardzo zadowolona, koleżanka ma SG Young i tez nie narzeka (poza tym, ze jak do korzystania z neta ma mały ekran),
ale dopiero teraz, bo dzień bardzo aktywny.
Munka - Kuba jadł wszystko i dużo... do niedawna. Od jakichs 3 tyg. - mniej wiecej tak jak zaczął chodzić, stracił zainteresowanie jedzeniem. Nie ma na to czasu - dla mnie to katorga, bo prawie staję na głowie, żeby cos wymyslic, a on 2-3 razy zje i koniec.
Aga - ja mam Samsunga Galaxy s 3 mini - jestem bardzo zadowolona, koleżanka ma SG Young i tez nie narzeka (poza tym, ze jak do korzystania z neta ma mały ekran),
a czemu tu dzis nikogo nie ma???
ja dziś wiszę na telefonie z moją mamą....w piątek moja rozprawa w sądzie o odszkodowanie po wypadku i jutro spotyka się z moim prawnikiem, więc uzgadniałyśmy co ma mu powiedzieć. Nie zostałam wezwana na tą rozprawę, więc może w końcu się zakończy (po 2 latach).
Poza tym szukam maty masującej, a raczej sklepów w Wawie, które takie sprzęty sprzedają, bo chcemy kupić rodzinnie teściowi na 60-tkę. Do tego boli mnie kręgosłup piersiowo-szyjny, mam dość i czuję się jakby bateryjki się rozładowały....
zaza - współczuję sytuacji z mężem...mam nadzieję, że to chwilowe!
Ostatnia edycja:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej baby :-)
Pierwsza? Niemożliwe
Dzisiaj jestem mega niewyspana, bo pifffkowaliśmy wczoraj z M. i ani się obejrzałam, jak zrobiła się 24.30
a bąbel o 4.30 zrobił sobie pobudkę i nie mógł już zasnąć. Zatem kawa, kawa, kaaaaaawa ;-)
Aga i co, wybrałaś jakiś telefon? Ja też się super nie znam, ale zawsze polegam na Noki
Sony Xperia się ponoć zawiesza...
Asik bo Oliwka ma charakterek, musisz się z tym pogodzić
Muńka a jakie soczewki już przetestowałaś?
Josie fajno, że postęp w zasypianiu
Mój też ostatnio grzeczniutki wieczorem, w sumie to jak go kładę do łóżeczka, to spokojnie zasypia, a ja albo M. chwilę leżymy na łóżku obok, ale jak dwa razy po cichu wyszłam, to nawet nie zauważył. Chyba spróbuję z "oficjalnym" wychodzeniem, bo na razie robię to z cichacza ;-) Najważniejsze, że nie ma już potrzeby bujania, lulania, trzymania za rękę i płaczu ze wstawaniem w łóżeczku włącznie.
Zaza ech, obyś szybko wyjechała z tego zakrętu na prostą
Pierwsza? Niemożliwe

Dzisiaj jestem mega niewyspana, bo pifffkowaliśmy wczoraj z M. i ani się obejrzałam, jak zrobiła się 24.30
a bąbel o 4.30 zrobił sobie pobudkę i nie mógł już zasnąć. Zatem kawa, kawa, kaaaaaawa ;-)Aga i co, wybrałaś jakiś telefon? Ja też się super nie znam, ale zawsze polegam na Noki
Sony Xperia się ponoć zawiesza...Asik bo Oliwka ma charakterek, musisz się z tym pogodzić
Muńka a jakie soczewki już przetestowałaś?
Josie fajno, że postęp w zasypianiu
Mój też ostatnio grzeczniutki wieczorem, w sumie to jak go kładę do łóżeczka, to spokojnie zasypia, a ja albo M. chwilę leżymy na łóżku obok, ale jak dwa razy po cichu wyszłam, to nawet nie zauważył. Chyba spróbuję z "oficjalnym" wychodzeniem, bo na razie robię to z cichacza ;-) Najważniejsze, że nie ma już potrzeby bujania, lulania, trzymania za rękę i płaczu ze wstawaniem w łóżeczku włącznie.Zaza ech, obyś szybko wyjechała z tego zakrętu na prostą

Ostatnia edycja:
andzia1980
Fanka BB :)
Druga ?
Ja wczoraj padłam razem z chłopakami o 20 tej. M miał wrócić nad ranem, bedzie po poludniu, bo drzemka pod Poznaniem pzredłużyła sie z 2 do 5 godzin. No nic, przynajniej wypoczął.
Zaza- &&&& za wyjscie na prostą
Munka - pzresyłam Ci trochę prądu do bateryjek ( za darmo, bierz ile chcesz;-)) Ja do soczewek robiłam 3 podejścia -nieudane, okularów też nie noszę
a powinnam
Aga - siostra ma Lg swift l5 - nie narzeka
Asik - jutro Ola przyniesie pochwałe ( bo ponarzekałaś na forum
;-))
Iwon- pobudka!!! Powodzenia w nauce samodzielnego zasypiania. A jak Julek dziś w żłobku po przerwie?
Ja wczoraj padłam razem z chłopakami o 20 tej. M miał wrócić nad ranem, bedzie po poludniu, bo drzemka pod Poznaniem pzredłużyła sie z 2 do 5 godzin. No nic, przynajniej wypoczął.
Zaza- &&&& za wyjscie na prostą
Munka - pzresyłam Ci trochę prądu do bateryjek ( za darmo, bierz ile chcesz;-)) Ja do soczewek robiłam 3 podejścia -nieudane, okularów też nie noszę
a powinnamAga - siostra ma Lg swift l5 - nie narzeka
Asik - jutro Ola przyniesie pochwałe ( bo ponarzekałaś na forum
;-))Iwon- pobudka!!! Powodzenia w nauce samodzielnego zasypiania. A jak Julek dziś w żłobku po przerwie?
reklama
Hejka
Zacznę od narzekania na nockę... młody zrobił sobie pobudkę o 1 i do 2.30 buszował
jak w końcu zasnęłam to K. mnie obudził o 5 jak wstawał do pracy i już nie zasnęłam.
Ale są plusy tego wczesnego! wstania bo kuchnię i łazienkę wysprzątałam na błysk;-)
Kasiek ja nie narzekam- raczej śmiać mi się chce, że zaliczyła wagary w 1 kl. podstawówki. Ja na pierwsze poszłam dopiero w 3 gimnazjum
Josie gratki dla Jasia za samodzielne zasypianie
a z jedzeniem nie ma co się martwić- dzieć sam się nie zagłodzi poza tym mój niby je dużo a też niewiele ponad 10 waży
Muńka Damian też nieraz potrafi zjeść tyle co ja
a prawie codziennie więcej od siostry
Zaza współczuje sytuacji z mężem, oby jak najszybciej ułożyło się między Wami
Iwon współczuje niewyspania, chociaż ja też ledwo żywa
a córcia to ma charakterek, oj ma;-)
Andzia szybko padłaś, ja o tej godz to dopiero dzieciaki do spania szykowałam a położyłam się ok 22. Hehe to sobie mężulo drzemkę uciął
D. się do mnie przylepił:-) tuluszek nie chce w ogóle mnie póścić
Zacznę od narzekania na nockę... młody zrobił sobie pobudkę o 1 i do 2.30 buszował
jak w końcu zasnęłam to K. mnie obudził o 5 jak wstawał do pracy i już nie zasnęłam.Ale są plusy tego wczesnego! wstania bo kuchnię i łazienkę wysprzątałam na błysk;-)
Kasiek ja nie narzekam- raczej śmiać mi się chce, że zaliczyła wagary w 1 kl. podstawówki. Ja na pierwsze poszłam dopiero w 3 gimnazjum

Josie gratki dla Jasia za samodzielne zasypianie

a z jedzeniem nie ma co się martwić- dzieć sam się nie zagłodzi poza tym mój niby je dużo a też niewiele ponad 10 waży
Muńka Damian też nieraz potrafi zjeść tyle co ja
a prawie codziennie więcej od siostryZaza współczuje sytuacji z mężem, oby jak najszybciej ułożyło się między Wami
Iwon współczuje niewyspania, chociaż ja też ledwo żywa
a córcia to ma charakterek, oj ma;-)
Andzia szybko padłaś, ja o tej godz to dopiero dzieciaki do spania szykowałam a położyłam się ok 22. Hehe to sobie mężulo drzemkę uciął
D. się do mnie przylepił:-) tuluszek nie chce w ogóle mnie póścić