Dziewczyny nie przejmujcie się każdego dochodzą złe myśli, a jak widzą po suwaczkach to są wasze pierwsze dzieci i wcale się nie dziwie że macie takie myśli, jakieś wątpliwości ,pociesze was ze przy dzieciak wszystko się zmienia już praktycznie nic nie jest takie samo ,ale to nie znaczy że zmienia się na gorsze myśle że każda już mamusia może wam potwierdzić że zmiana jest tylko najlepsze.
Ja mam problem z ginekologiem, we wcześniejszych ciążach chodziłam do ginekologa w innym mieście i naprawdę z czystym sercem poszłabym do niego jeszcze raz ale jest to niestety za daleko, tutaj w częstochowie poznałam tylko dwóch ginekologów którzy odradzali mi kolejną ciąże i chciałam do jednego z nich pójść bo naprawdę jest kompetentny ,miły i delikatny i pracuje w szpitalu ale termin do niego jest dopiero na 9 grudnia ,czyli bez jednego dnia za 4 tygodnie ,a tyle czekać nie będę:-(, pani w rejestracji powiedziała że mogę przyjść w najbliższy poniedziałek zapytać się go czy mnie przyjmie ,wiem jak jest się do niego ciężko dostać ,jaki jest oblężony więc postanowiłam teraz na necie poczytać opinie o innych ginekologach w częstochowie ipt podzwonić może uda mi się coś załatwić na przykład jakąś wizytę za kilka dni również u dobrego ginekologa ,a jak nie to pójdę za tydzień w poniedziałek prosić się tam aby mnie przyjął.
Wiikki pewnie ze cię przygarniemy :-), rozgosc sie ,fajnie ze tak szybko wam sie udalo ,mi według obliczeń z Om wychodzi termin na 18 lipca :-), zrobiłam już 3 testy i ostatni to już porzadna krecha ,ale ja najwidoczniej musiałam mieć wcześniej owulacje :-), a kiedy mialas ostatnia @ i jakie masz cykle bo ja @ 9 .10 a cykle 28-30 dni ale bardziej 30 :-), podziwiam ze tak szybko zdecydowaliscie sie na 2 malenstwo :-), jeśli chodzi o karmienie piersią to wiem ze można jeśli z dzidziusiem w środku w brzuszku jest ok :-). Jeśli ciaza jest prawidłową wiem ze można karmić :-).