Witam z pracy
Pe dzis dostal dzien wolny i zdecydowal, ze zostanie z Perla w domu zamiast posylac ja do opiekunkie tak wiec zrobilam :-) Troche szkoda bo dzis w UK jest dzien Children in Need (cos jak Wielka orkiestra) i dzieciaki mialy przyjsc w pizamach

ale wlsnie dojrzalam na FB, ze moj Pe tez zafundowal mlodej pizamowy dzionek, sobie zreszta tez
Kochana niestey nie uda mi sie wrocic na FULL TIME do Was ale bede zagladac najczesciej jak sie da, bo nie da sie od tak zakonczyc tej wspanialej znajomosci ;-)
Munka- dziekuje za oswiecenie mnie z tym porazeniu przysennym!!! u nas mowi sie na ze dopadla Cie znora! brrrr nie lubie tego uczucie, bardzo przerazajace

Odpowiadajac na pytania: 1. Perla sie poci w nocy. 2. zestaw pokazany przez
Aylin a wczeniej przez
Kasiek zostal przetestowany przez Aure w IKEA i jest boski dostanie go od nas w prezencie pod choinke
Kasienka- moaj u Claire tez inaczej sie zachowuje niz w domu, tam jest idealnym jedzacym i spiacym dzieckiem a w domu nie zawsze, Pe uwaza, ze Claire mowi to co chce uslyszec ale mi sie wydaje, ze przy inncyh dzieciach nasze szkraby zachowuja sie inaczej a poza tym przy swojej mamie tez inaczej bo wiedza na co moga sobie pozwolic

Zdroweczka dla Was cmok
Rurrrka- witaj :-) i gratulacje

Moja je roznie raz wiecej raz mniej
I pytanie, ktore mnie murtuje juz dluzszy czas.... czy Waszym pociecha smierdza stopki? Moze brzmiec smiesznie ale mlodej poca sie bardzo stopy zwlaszcza po nocy jak spi w spiochach a najbardziej miedzy palcami...