reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

alledrogo mnie wciągnęło;-) ale jestem z powrotem

Muńka tak, miał, a nawet można powiedzieć, że ma, bo od czasu do czasu wychodzi mu zimno, ale teraz mam juz zapas zoviraxu i smaruje jak tylko zrobi się kropeczka
ale pierwszy rzut to był potworny :(

josie nie skumałam - co mają kredki do seksu?:-D

aga ja z monitorem nie pomogę

reklama
Muńka - dam Ci znać po nowym roku :)

po ile teraz wychodzi? I tak mnie nie stac ale moge zapytac :)

alledrogo mnie wciągnęło;-) ale jestem z powrotem

Muńka tak, miał, a nawet można powiedzieć, że ma, bo od czasu do czasu wychodzi mu zimno, ale teraz mam juz zapas zoviraxu i smaruje jak tylko zrobi się kropeczka
ale pierwszy rzut to był potworny :(

josie nie skumałam - co mają kredki do seksu?:-D

aga ja z monitorem nie pomogę

biedaczek, mi zovirax w ogóle nie pomaga. plasterki najlepsze jak na razie i hvian

tyle co pamiętam

Josie nie załapałam o co chodzi z kredkami i sexem:D Też miałam zrobić szarlotkę i naleśniki, ale skończyłam na nadziewanej papryce:)

Aylin
zdróweczka dla Martysi. A jak robisz ketchup, proszę o przepisik do wąteczku i z góry dziękuję!

Aronia BB na skypie:D To dopiero byłoby zamieszanie. Każda baba chciałaby coś powiedzieć...już wyobrażam sobie ten chaos:D:D W mniejszych grupach mogłoby być ciekawie. Jak założę konto dam znać:)

Aga ja miałam monitor oddechu Angelcare (mata pod materacyk). Nigdy nie używałam :D:D Ale testowałam i działa rewelacyjnie! Namiętnie używała identycznego siostra M przy swojej dwójce dzieci. Zachwala, poleca, kupiłaby znów taki sam itd. Uważam, że to wygoda, bo wkładasz mate pod materac i masz z głowy. Ona zawsze będzie tam leżała i nie musisz nic za każdym razem przyczepiać. Wyłączasz i wyłączasz za pomocą przycisku. Łatwa w obsłudze.

Zaza
wow nie widziałam, że takie małe dzieci też mogą mieć opryszczkę. Allegro nie tyle wciąga co uzależnia...uważaj:D

Muńka
życzę więc, aby tempka szybko zniknęła, a mała nie zaraziła się opryszczką!

reklama
No w zeszłym roku była w grudniu ale tylko przez tydzień, jeśli dobrze pamiętam, teraz jest cały listopad, a przed świętami wielkanocnymi nie było żadnej z tego co pamiętam. Poza tym - to bank robi promocję, nie Thermomix ;) I promocje są różne, bo są lepsze i gorsze. A Ty skąd wiesz o promocji z zeszłego roku? :D

Do góry