andzia1980
Fanka BB :)
Munka - a jak z gardłem??? Moja siostra pzry szkarlatynie miała taka gorączke trudną do zbicia i biały język.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Nie ma żadnego zaczerwienienia, zasinienia, nic. Jednak dla pewności zleciła badanie moczu (kasiek) żeby wykluczyć, że to coś od środka. Do tego przepisała maść (nie pamiętam nazwy), która powinna pomóc. No i że K. chyba troszkę przesadza
Myślę, że coś w tym może być, bo mówiłam Wam, że on jest małym panikarzem. Jakoś jak się położę obok niego, to mu przechodzi i zasypia ;-) No nic, zobaczymy po badaniach. Muńka przeoczyłam info o tej korze dębu, podpytam dzisiaj w aptece 
Chociaż widziałam Twoje zdjęcia na fejsie, pomijając zjawiskową urodę - masz boską figurę, więc te ćwiczenia najwyżej dla dobrego samopoczucia możesz sobie zaserwować 
W nocy miał goraczke. Dałam ibum forte i lekko spadła. Spała ale kiepsko.
)- do trzech razy sztuka.