ale sie dzisiaj rozpisalyscie!
ewa ja sobie tlumacze ze to tak jak z wiekiem, jak jestes urodzona w lipcu to w styczniu masz lat x i pol. to teraz jak ja mam 5t5d to w sumie blizej do 6t czyli uznaje za 6t. z reguly jak wchodze na strone gdzie jest opis tygodni to jest napisane na przyklad dla 6 tygodnia co sie dzieje na poczatku(np. 5t1d) i na koncu(np. 5t5d) tygdonia.
jagodka super ze rozmowa poszla gladko! ja sie swojej obawiam bo w czerwcu/lipcu jest duzy projekt i normalnie nie dostalabym urlopu. jutro mam sie dokladniej dowiedziec kiedy bede potrzebna, a po wizycie za tydzien jak zobacze serduszko to chce jej powiedziec. a ta kampania niezla! i dokladnie rozumiem Twoja walke z wlosami. moich tez jest bardzo duzo i nic nie umiem z nimi zrobic.
lui no ja wlasnie wiem kiedy owu byla i wedlug owu to bedzie 6t4d wiec mam wielka nadzieje ze cos zobacze i bedzie ok.
aurelia ciesze sie ze wszystko juz jest ok! i dobrze ze dzielisz sie ta historia bo moze wlasnie komus pomoc uratowac swoje dziecko.
venus ja tez ide na wizyte 3.12 i tez juz nie moge wytrzymac! i widze ze nawet jestesmy na podobnym etapie ciazy, wedlug suwaczka przynajmniej bo widze ze nie jestes pewna kiedy sie udalo. u mnie owu byla 1.11. na ktora idziesz na wizyte? mam nadzieje ze po wizycie bedziemy tu razem skakac z radosci!
anastazi ja sie znam z kilkoma z dziewczyn ze staraczek, na forum jestem od konca czerwca wiec zdazylysmy sie troche poznac. ale staram sie integrowac ze wszystkimi lipcowkami
carloska gratulacje! a Ty z jakiego watku na staraczkach?
eilifit zdrowa zywnosc, w tym zwlaszcza taka poprawiajaca trawienie, na przyklad sliwki i owsianka tak jak radza dziewczyny. i oczywiscie duzo plynow.