reklama
Wiecie, mialam wrazenie, ze poczulam dzidziusia. Jakby sie odbil z jednej strony. Napewno to nie byly jelita.
tez mam czasem takie uczucie i sama już nie wiem ponoć to niemożliwe na naszym etapie :O
Hubson
Fanka BB :)
Wiecie, mialam wrazenie, ze poczulam dzidziusia. Jakby sie odbil z jednej strony. Napewno to nie byly jelita.
Ja tez poczulam, 2 dni temu, i jestem pewna, bo pracujace jelita daja inne wrazenia. Ale na razie tylko jeden raz. Przy kolejnym dziecku ponoc ruchy czuc wczesniej.
pola.
Ja tez od kilku dni COS czuje ale jednak wydaje mi sie ze to za wczesnie na odczuwanie ruchów maleństwa. Nie zmienia to jednak faktu ze uczucie jest super miłe i przyjmuje je z radością bo byc moze to wlasnie TO 
Co do porodów to u mnie długa historia, ale tak w skrócie to od zawsze sie bałam porodu sn i nie wyobrażałam sobie ze ja mogłabym go przeżyć. Wszyscy tylko nie ja. Jednak gdy tylko okazało sie ze nie mam wskazań do cc a moja Córeczka miała urodzić sie z wada serca postanowiłam ze nie bede myślała o sobie tylko o Niej.
Podsumowując urodziłam sn i uważam ze mój poród był fantastyczny. Jestem chyba jedyna kobieta, ktora wspomina go z radością
to naprawde magiczna chwila i nie zamieniłabym jej na żadna inna! Naprawde polecam wszystkim niezdecydowanym 
Co do porodów to u mnie długa historia, ale tak w skrócie to od zawsze sie bałam porodu sn i nie wyobrażałam sobie ze ja mogłabym go przeżyć. Wszyscy tylko nie ja. Jednak gdy tylko okazało sie ze nie mam wskazań do cc a moja Córeczka miała urodzić sie z wada serca postanowiłam ze nie bede myślała o sobie tylko o Niej.
Podsumowując urodziłam sn i uważam ze mój poród był fantastyczny. Jestem chyba jedyna kobieta, ktora wspomina go z radością
Hubson
Rodzilam 2 razy naturalnie, bez znieczulenia zadnego. Bolalo jak cholera, myslalam, ze nigdy sie nie skonczy
ale wiadomo
tym bardziej, ze moje porody nie byly dlugie.
Tym razem tez pewnie bedzie sn.
Tym razem tez pewnie bedzie sn.
:-)mój też pierwszy i też się bardzo boję, ale staram się na razie o tym nie myśleć
dziś ogólnie mam gorszy dzień, pokłóciłam się z M i jest mi przykro :-(
ciekawe czy to już wasze maluszki dają znać, też słyszałam, że w drugiej ciąży czuć wcześniej
a jak z Waszą wagą? Jakieś kg na plusie? Ja dziś byłam u mamy i się zważyłam i jest już 1kg + ale narazie to chyba poszlo mi w cycki bo musiałam już zmienić staniki o 2 rozmiary
bo b

dziś ogólnie mam gorszy dzień, pokłóciłam się z M i jest mi przykro :-(
ciekawe czy to już wasze maluszki dają znać, też słyszałam, że w drugiej ciąży czuć wcześniej

a jak z Waszą wagą? Jakieś kg na plusie? Ja dziś byłam u mamy i się zważyłam i jest już 1kg + ale narazie to chyba poszlo mi w cycki bo musiałam już zmienić staniki o 2 rozmiary

bo b
reklama