reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

My dziecku mebli nie będziemy kupować bo ja wzięłam moje meble z domu z serii Indiana z BRW Biurko: INDIANA-JBIU 2S - Black Red White - mamy szafę i kredens, a później dokupimy biurko jak dziecko wyrośnie z łóżeczka, będzie miało już dorosłe meble (z tym że w kolorze sosna antyczna) i zostawimy dziecku nasz materac 140x200, nawet jak sturla się na podłogę wyłożoną kocami to krzywda się nie stanie ;-)

kiedyś myślałam że kupię dziecięce mebelki ale doszłam do wniosku że to bezsensowne jak mam dobre, nowe meble zresztą nawet nie mam gdzie ich przetrzymać... :cool2:

reklama
Ja na suszarke kladlam walaly sie ale na nic nowego nie mam miejsca:-) beda dalej sie walac:-)
ja nawet nie mam miejsca na suszarkę zwykłą, zawsze rozkładam ścierkę i tam układam naczynia i potem wycieram i hops do szafki, ale jakbym miała to pewnie bym z czegoś takiego skorzystała (no i zależy czy będę karmić piersią czy mm)

reklama
patrzcie jaki fajny pomysl na ksiazeczki, chyba uskutecznie bo u nas to ksiazeczki wszedzie leza

onelittleproject.com/display-with-a-wall-of-books/

Do góry