Anilek współczuję nocki! Może uda się w dzień odespać?
Anula ja też podziwiam dziewczyny, które mają od 2 d górę Nie wiem czy dałabym radę ogarnąć
Nie wiem czy dałabym radę ogarnąć  Kochana, nie zawstydzaj mnie
Kochana, nie zawstydzaj mnie  często nie zrobię tego, co zaplanowałam, ale są sprawy ważne i ważniejsze - a najważniejsza jest Zosia
 często nie zrobię tego, co zaplanowałam, ale są sprawy ważne i ważniejsze - a najważniejsza jest Zosia  Wtedy gonię wieczorem albo wczesnym rankiem, chociaż ostatnio raczej wieczorami
 Wtedy gonię wieczorem albo wczesnym rankiem, chociaż ostatnio raczej wieczorami  Dobrze, że Lola ominęło! Powodzenia z zakupem auta! Wpis zadawalający - mysle, ze nie tylko mnie
 Dobrze, że Lola ominęło! Powodzenia z zakupem auta! Wpis zadawalający - mysle, ze nie tylko mnie 
Gosiak znalazłam tego misia ze świecącymi wnętrznościami
 Mówisz, że Tymciu zachwycony
 Mówisz, że Tymciu zachwycony  :-)
:-)
Korbuś błagam Cię - oszczędzaj się!!!!

Anula ja też podziwiam dziewczyny, które mają od 2 d górę
 Nie wiem czy dałabym radę ogarnąć
Nie wiem czy dałabym radę ogarnąć  Kochana, nie zawstydzaj mnie
Kochana, nie zawstydzaj mnie  często nie zrobię tego, co zaplanowałam, ale są sprawy ważne i ważniejsze - a najważniejsza jest Zosia
 często nie zrobię tego, co zaplanowałam, ale są sprawy ważne i ważniejsze - a najważniejsza jest Zosia  Wtedy gonię wieczorem albo wczesnym rankiem, chociaż ostatnio raczej wieczorami
 Wtedy gonię wieczorem albo wczesnym rankiem, chociaż ostatnio raczej wieczorami  Dobrze, że Lola ominęło! Powodzenia z zakupem auta! Wpis zadawalający - mysle, ze nie tylko mnie
 Dobrze, że Lola ominęło! Powodzenia z zakupem auta! Wpis zadawalający - mysle, ze nie tylko mnie Gosiak znalazłam tego misia ze świecącymi wnętrznościami

Mówisz, że Tymciu zachwycony
 Mówisz, że Tymciu zachwycony  :-)
:-)Korbuś błagam Cię - oszczędzaj się!!!!