reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
coś czuję ze ten miesiąc bedzie owocny dla nas wszystkich

oby do mnie @ nie trafiła:)

ja testu nie mam co by mnie nie korciło;p

Mizzah super GRATULUJĘ !! A tak Cię straszyli, że nie zajdziesz a tu proszę.
Jak testy wychodzą pozytywne to beta wyjdzie na bank :tak:

Aschlee zaciskam !!!!!!! I wierze i mam nadzieje razem z Tobą! Gratuluję Ci i mam nadzieje że wszystkie Twoje obawy sie juz niedługo rozwieją!
Mizzah co u Ciebie kochana!? Co sie z Tobą działo, że nie dawałaś znać?
EDIT : Mizzah gratulacje! No to czekamy razem z Tobą na wynik bety! A piec testów nie moze sie mylić :*

Ostatnia edycja:
Ritta nie dziękuję bo jestem w szoku, gigantycznym! Boję się, że beta hcg wyjdzie ujemne :-(Właśnie włączyła się u mnie panika i nie myślę trzeźwo...

wiec tak dzwonilam do bardzo sympatycznej gin i wizytę mam 19 lutego :) kazala mi brać witaminki D3, kwas foliowy i jod to podstawa teraz:) już mam nerwa

Aschlee zaciskam !!!!!!! I wierze i mam nadzieje razem z Tobą! Gratuluję Ci i mam nadzieje że wszystkie Twoje obawy sie juz niedługo rozwieją!
Mizzah co u Ciebie kochana!? Co sie z Tobą działo, że nie dawałaś znać?

blueberry Natlok pracy i popsuty laptop :/ Plus 2 tygodniowy urlop i tak się uzbieralo...a jak Ty się czujesz juz prawie półmetek!

Nareście dobre jakieś nowinki
Aschlee : trzymam kciuki , będzie dobrze
Ja szykuje się właśnie do fryzjera , dziś wziełam się za porządki . Zmieniłam pościel , umyłam okna , zmieniłam firany i prasowanko do tego :-)
Miłego popołudnia wszystkim życze :tak:.

reklama
Mizzah spokojnie, będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby maleństwo dobrze się rozwijało.

Aschlee tobie również gratuluję.
Który u Ciebie dzień cyklu że lekarz już zobaczył pęcherzyki ?

Do góry