Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
blueberry Natlok pracy i popsuty laptop :/ Plus 2 tygodniowy urlop i tak się uzbieralo...a jak Ty się czujesz juz prawie półmetek!
Powiem Ci że pierwszy trymest był jednym słowem okropny, umierałam, i mimo że wiedziałam że te wszystkie obiawy czesto sie pojawiają u kobiet, miałam dość.. Codziennie przez 3 pełne miesiace wymioty, mdlosci. Ale kiedy zaczęłam 4 miesiac z dnia ma dzien wszystko odchodziło z dnia na dzien i zaczęłam cieszyć sie ciążą. Teraz jestem bardziej senna i czasami mam zawroty, ale to tez normalne bo 5 miesiac. No a w czwartek wizyta. Po półtora miesiąca czekania.
A teraz dmucham i chucham na Was! :* i zaciskam kciuki tak mocno ze mnie łapki bolą. A szczęśliwa jestem i tak sie ciesze z tych nowin, że jest to nie do opisania!