Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach
Hejjjjj, ale nie było mnie 2 miesiące, ciekawa jestem czy jeszcze mnie ktoś kojarzy![]()
Gratuluję !!

to remont pełna parąmy zbieramy na remont kuchni póki co
![]()
ja mam dosyć remontów po remoncie łazienki całe to sprzątanie wiecznie i wszędzie
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach