• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja hmmm... nie wiem juz sama...mialam tego bladziocha w czwartek potem on zniknal wczoraj nie bylo nawet sladu bkadziocha... @ nadal nie ma.. cycki nie do wytrzynania w niektorych momentarz. Juz sama nie wien:'(

reklama
Karla - ja bym chyba zrobiła jeszcze jeden test ,a jak nadal by nic nie było wiadomo to bym poszła do gina , tak to można sobie gdybać ,a jeśli to nie ciąża tylko jakieś zachwiania to trzeba wywołać czasem @ i kolejny cykl nadchodzi , ja jeszcze przed staraniami miałam podobnie tylko ,że ja miałam testy negatywne i okazało się ,że to była torbiel , dobrze ,że poszłam i zrobiłam porządek z tym , ale mam nadzieję ,że u Ciebie to jednak ciąża i gin to potwierdzi;)

Domka - gratki kochana ;D
KaS - hmmm no może za wcześnie test był zrobiony i dla tego nie wyszedł spróbuj powtórzyć beta wzrasta co 48h .

Normalnie czuję ,że ten wysyp to nie koniec i macie dobrą passę dziewczyny ;)

kobietka22 beta boje sie zrobic az wstyd ale u mnie sa problemu z pobieraniem krwi bo przewaznie mdleje a nie ma kto pojsc ze mna rano...

@ jak nie było tak nie ma :) a temeperatura dzisiaj rano 37,2:)

dziś z mężem idziemy wieczorem na spacer po tesciora do sklepu a za parę dnia albo jutro jak @ nie bedzie to testuje:)

widziałam ze w lidlu będą niedlugo sciczne ciuszki dla maluchów:)

Domka łoooooooooooo Gratuluję !!! piękna kreseczka! Kurczę Wy wszystkie nas tu opuścicie... prawie w jednym terminie macie te bladziochy;-)

Ja dalej zostaję .. cóż ten cykl odpuszczamy, ze względu na antybiotyk, który biorę:-( ale kolejny będzie nasz a co:-D:-D

to , że mamy bladziochy nie oznacza że się odzywać nie będziemy :)

KAS_ testuj na co Ty czekasz:) dołączysz do nas szybciutko :)

ja jadę na betke po 15 :) trzymajcie kciuki!!!!

reklama
to , że mamy bladziochy nie oznacza że się odzywać nie będziemy :)

KAS_ testuj na co Ty czekasz:) dołączysz do nas szybciutko :)

ja jadę na betke po 15 :) trzymajcie kciuki!!!!

nie wiem na co czekam...boje się testować w sobotę nic nie było nawet cienia

poczekam spokojnie do końca tygodnia..chyba że mój nie wytrzyma

Monarti powodzenia oby wszystko było dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry