kasik36
Fanka BB :)
@mika skracanie szyjki to częsta przypadłość w ciąży więc nie stresuj się za bardzo, odpoczywaj ile wlezie, dużo leż i wszystko wróci do normy. Trzymam mocno kciukasy :-)
Anulla ja brałam estrofem od 18 dc czyli powinnam około 5-7 dni przed @ ale cykl się przesunął i brałam 10 dni przed @ i 2 dni w nowym cyklu. A od kiedy zaczęłaś stymulację? Bo ja miałam tak dziwnie, że po pojawieniu się @ na 3 dni przed wizytą miałam odstawić między 3 a 10 dc i tym razem zaczęłam w 5 dc a poprzednio nawet w 7.
Danii ja mam na 16:15 do Z. Możliwe, że punkcja w środę więc jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy :-)
Anulla ja brałam estrofem od 18 dc czyli powinnam około 5-7 dni przed @ ale cykl się przesunął i brałam 10 dni przed @ i 2 dni w nowym cyklu. A od kiedy zaczęłaś stymulację? Bo ja miałam tak dziwnie, że po pojawieniu się @ na 3 dni przed wizytą miałam odstawić między 3 a 10 dc i tym razem zaczęłam w 5 dc a poprzednio nawet w 7.
Danii ja mam na 16:15 do Z. Możliwe, że punkcja w środę więc jest duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy :-)
Ostatnia edycja:
Ja też miałam wielką wiarę IVF i prawa jest taka że jest to bardzo skuteczna metoda ale niestety nie gwarantuje sukcesu przy pierwszym podejściu. Ja też mocno przezywałam pierwszą porażkę, za drugim razem myślałam że będzie łatwiej ale dochodzą myśli 'może jest jakiś inny problem o którym jeszcze nie wiem ..' i wszytko się samo napędza.
) więc właśnie przechodzimy to samo... 3mam za Ciebie kciuki &&&& u kogo się leczysz? bo moje Vitrolive i Twoje Police to Ci sami lekarze właściwie
Ja nabrałam ostatnio trochę dystansu częściowo dzięki lekarzowi, trochę dzięki rzetelnym źródłom z które potwierdziły to co mi mówił i to że moje leczenie przebiega tak jak powinno. Nie przesadzam też z suplementami i różnymi dziwnymi pomysłami 'co może pomóc' ;-)