reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar, jako że to Twoja babcia to się powstrzymam, ale w przeciwnym wypadku to bym napisała, co sądzę o takich osobach w kilku krótkich i dźwięcznych słowach. Normalnie wszelkie granice przekroczyła.

Rila, czy to Ty pytałaś o hemoroidy? Polecam Posterisan H- dwa dni i u mnie było po sprawie.

Napiszę więcej jakoś za tydzień, jak już się uporam z egzaminami. Nawet mi idą, ale jeszcze sporo zostało.

to dalej trzymamy kciuki :)

Nie ma nikogo innego u kogo może sie zatrzymać ? Tak juz na zawsze zostanie ?

Nie może bo jest u siebie i nie widzi w tym niczego złego..
To ja idiotka dałam się w przeprowadzkę tu wciągnąć i jeszcze wciągnęłam w remonty i wydawanie na nie kasy męża ( my tu z przerobieniem instalacji itp włożyliśmy min.40000, dokładnie liczyłam w listopadzie ale jakoś tak wyszło) to szczegół.
Jak jej to powiedziałam, to usłyszałam- mieszkałaś to 4 lata czynszu nie płaciłaś. no mogłam kredyt na jakieś mieszkanie zrujnowane wziąść i byłby remont

reklama
Dagmar - masakra! Mogę tylko współczuć i trzymać kciuki żeby się sytuacja w bliskiej przyszłości zmieniła!

Dagmar ja trzymam kciuki żebyś przez ten rok czy półtora nie z fiksowała:baffled:,widziałam nie raz starsze babcie w akcji,i zawsze się zastanawiam jak się nie boją bliskim życia zatruwać przed rozliczeniem z tym na górze.Ale one w pierwszej ławce w kościele siedzą i są bez skazy:wściekła/y:.
Truskawkowa az mnie zemdliło,to zapachy masz rajskie w domu jak się nie myje:szok:.

A mi się ciśnienie podniosło,usiadłam na allegro poszaleć w końcu,zamówiłam komode tylko,bo jak zrobiłam przelew to okazało się że dostałam 460zł wypłaty za styczeń:no:,jutro muszę dzwonić,pewnie zwolnienie zgubili w firmie,a tak się nastawiłam dziś na zakupy.

JA mieszkam na pietrze, a babcia na parterze, więc u mnie zapachy przyjemniejsze i przyjazne otoczeniu:-D Ale u niej w pokoju za ciekawie nie jest(zwłaszcza latem).

Dagmar Ty to żywcem do nieba pójdziesz. Moja nie jeste taka zła w takim razie. Ale Twoja......no szok:szok::szok::szok:

ale twoja piętro niżej :) Jakbyś ją wzięła na górę to mogła by wam dać popalić ;)

Dagmar ja trzymam kciuki żebyś przez ten rok czy półtora nie z fiksowała:baffled:,widziałam nie raz starsze babcie w akcji,i zawsze się zastanawiam jak się nie boją bliskim życia zatruwać przed rozliczeniem z tym na górze.Ale one w pierwszej ławce w kościele siedzą i są bez skazy:wściekła/y:.
Truskawkowa az mnie zemdliło,to zapachy masz rajskie w domu jak się nie myje:szok:.

A mi się ciśnienie podniosło,usiadłam na allegro poszaleć w końcu,zamówiłam komode tylko,bo jak zrobiłam przelew to okazało się że dostałam 460zł wypłaty za styczeń:no:,jutro muszę dzwonić,pewnie zwolnienie zgubili w firmie,a tak się nastawiłam dziś na zakupy.

Moja nie chodzi do kościoła, ogląda mszę w tvbo to dla takich schorowanych ludzi jak ona :O
Taka schorowana, że na targ jeździ i lata po sklepach- np. pół godziny tramwajem jedzie do lidla, bo lubi tamte bułeczki :D :d :d

Tak w ramach akcji "duża rodzina"
Jasiek wyległ z pokoju
"mamo, moge jeszcze coś zjeść?"
"synu, prosiłam zjedz kolację- teraz już myłeś zęby"
"to umyję jeszcze raz"
"to idź sobie weź kanapkę'

Na co mój małż, który siedzi i słucha muzyki na słuchawkach
"nie kombinuj, niech zje coś na szybko bo zaraz wszyscy wylecą... jak szerzenie"

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no padłam

Tak w ramach akcji "duża rodzina"
Jasiek wyległ z pokoju
"mamo, moge jeszcze coś zjeść?"
"synu, prosiłam zjedz kolację- teraz już myłeś zęby"
"to umyję jeszcze raz"
"to idź sobie weź kanapkę'

Na co mój małż, który siedzi i słucha muzyki na słuchawkach
"nie kombinuj, niech zje coś na szybko bo zaraz wszyscy wylecą... jak szerzenie"

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no padłam

Normalnie Cię kocham za te hasła :D

reklama
dziewczyny mam pytanie do dziewczyn, które spodziewają sie drugiego syna.....czy spotkałyście się już z tekstem "o matko, drugi syn", "no co za pech","kurcze, szkoda, że nie dziewczynka" itp

Czy tylko mnie takie teksty denerwują????
Już będąc w ciąży z Igorem wiele osób na wieść o tym, że będzie syn komentowało,że szkoda, że nie dziewczynka......noż kur....a chłopak to gorsze dziecko????
Jak ktoś ma mieć 2 córkę to ok, ale jak 2 syna to, że kara Boża?????

Do góry