reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

Hej,

Josie ale slodziak w tych kulkach :tak:
Alijenka super wyglada to ciasto, ja nie lubie czekoladowych ale to powinno byc smaczne :-)

Hatszept ładne butki :tak:

Wojtek nosi rozmiar 23. Ale juz widze, ze jak wrócę do domu to bedzie zmiana na większe :tak:

Kurcze ale jestem zła, liczyłam na wielka zimę jak bede w Polsce a tu nic z tego.
wiedziałam juz przed wylotem ale jednak jeszcze nadzieja jakas była :-D

Aga, munka to podrzuccie do mnie to pranie, ja chętnie wyprasuje bo bardzo lubie :tak: Teraz nie robię tego bo nie jestem u siebie :-D Chociaż raz na pewno wyręcze babcie i wezmę żelazko w obroty :-)

Rozmawialam przed chwila z mężem na skype i jakiś taki smutny wiec pytam czy cos sie stało a on do mnie "jak mam byc wesoły jak w domu cisza, spokój, nikt nie goni..." Chyba tęskni :)

alijenka moze mała dluzej pośpi ;-) Nie zakładaj od razu czarnych scenariuszy. Moj codziennie chodzi spac 19 i do 8 spi conajmniej. Moze Twojej idzie zmieniło i teraz tez tak bedzie?! Otrzymam kciuki

Niespodzianka Ryanair. Zmienili trochę zasady, teraz każdy ma juz miejsce na karcie pokladowej napisane. A z dziećmi ma sie pierwszeństwo wejścia :tak: Nie trzeba tego kupować za dodatkowa kasę.

reklama
Hipopotam:D:D

aga ja też nic nie prasuje:D Jedynie jak aylin sukienki (niektóre):p

aronia
moja nigdy nie kaszlała, ale zawsze idę jak ma więcej niż 3 dni gorączkę:)

muńka byłam ja, Pola i moja siora - zarezerwowałam 3 wejściówki:)

polaa ciekawe czy mąż na poważnie, bo faktycznie odpoczywa czy tylko tak żeby być miłym:ppp

Pola jak wczoraj spała full noc to dziś od 1.30 do 3.30 (aaaa!!!) darła się. Dopiero herbata z melisy ją zmorzyła:/ Mówiła, że jest głodna, ale oczywiście nic nie chciała typu mleko, kasza itd.!

edek: i znowu mąż mnie wkur...Miałam ochotę go rozszarpać - nie odzywamam się, obrączkę ściągnęłam, obiadu nie gotowałam od czwartku!

Oj kasiek to ostro z mezem ale moze mu glod przemowi do rozsadku w koncu... A on o to karmienie sie tak burzy?

Moj wczoraj dogorywal do 18.30 w lozku po imprezie karnawalowej. Dzis wiec jest moj dzien i jeszcze nie wstalam:D ale planuje wstac i wyciagnac maszyne do szycia.
A po drzemce jedziemy do restauracji na obiad:) pogoda piekna:)

Moj Aś uwielbia wyciagac pranie z pralki na podloge i sie na nim klasc. I ciagle powtarza "as aaa, as aaa" ze idzie spac:p

Ostatnia edycja:
ello kobiałkiU nas jednak była pobudka o 5.11 :szok::szok::szok::szok:

kasiek
a co się znowu stało z mąłżem ?????? nie bój nic mnie też dziś mój doprowadził do szewskiej pasji, nie dość że praktycznie do czwartku się nie odzywaliśmy to ja wyjechał w piątek wrócił dziś rano i już znowu pojechał :-:)-:)-:)-:)-(

polaaa ja tam się bardzo cieszę że tak ciepło jest :-):-):-) i że nie ma tej cholernej zimy !!!!!!!!!!!!!

aronia ja za to uwielbiam antyperspiranty i nigdy mi po nich nic nie było, a nie chodzi że ten mój kolega brudny chodzi ma poprostu taką naturę, a Arabowie tak nie śmierdzą
10 dni hmmmmmmmm nie wiem moja ma pierwszy raz kaszel i byłam już z nią u lekarza

Ja tam nie mam gdzie u nas kupować małej także całe szczęście wyprzedaże mnie omijają

josie nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam w restauracji na obiedzie, no chyba że stype mogę do tego zaliczyć :-:)-:)-:)-(

Wiecie co u mnie termometr od strony słonecznej pokazuje 27 st :-D

Ostatnia edycja:
Alijenka - u nas pokazuje 47 :D

Cudowna pogoda!!!!! W lekkiej kurteczce na spacerze, czad!!

MsMickey - wejściówki już mam, ale to już wiesz ;)

Pisałyście o źółtych kamizelkach, są w F&F.

Aronia - ja też miałam takie akcje po antyperspirancie. Zaczęłam używać Crystal z Rossmanna - naturalny, bez soli aluminium (podobno to ona tak zatyka gruczoły) i już jest ok.

Ostatnia edycja:
Alijenka no to moze z okazji pogodzenia sie byscie sie wybrali z mezem? my co jakis czas chodzimy, wiadomo ze to juz nie to samo co bez dziecka ale wybieramy miejsca gdzie sa fajne zabawki/kaciki dla dziecka i dajemy rade. w ostatecznosci swinka peppa na komorce ale to juz naprawde jak nie da sie go utrzymac w krzeselku a my chcemy spokojnie dokonczyc

no a musze korzystac bo z dwojka to juz nigdize sie nie wybierzemy:confused2:

Pisałyście o źółtych kamizelkach, są w F&F.
:-D taka wlasnie mamy

ja tez dlugo nie moglam dopasowac dezodorantu a teraz uzywam tylko kulki ziaja sensitive i jest naj naj dla mnie, juz 3 rok

reklama
Do góry