reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

ja w ogole uwielbiam kamizelki w kazdej postaci:tak:

ale powiem wam ze z tego f&f dzieciece ciuszki juz nie sa takie fajne jak te niemowlece... rzucilam ostatnio okiem na dzial dzieciecy i nic mi sie nie podobalo

aaaa bylam wczoraj na nimfomance z kolezanka, ale mi ten film zryl mozg:no: nei spodziewalam sie ze to taki ciezki film....

Ostatnia edycja:
reklama
My wlasnie wrocilismy z 2godzinnego spacerku :-) pogoda cudna :-)
Ubieracie juz kamizeli dzieciakom? Kurcze my nadal czapki nie mamy,.dzis mu zalozylam z zeszlego roku i wygladal jak fryc :p

hej laski :-) mnie chyba jakieś przesilenie wiosenne dopadło bo na nic nie mam siły :sorry: za oknem od rana piękne słońce, na termometrze 10 stopni a ja jakoś bez entuzjazmu :confused2:

upiekłam szarlotkę sypaną i Miśka się zajada jak szalona :-D i bardzo jej posmakowały suszone morele :tak:

aga my jeszcze w kurtce chodzimy bo wydaje mi się że ta pogoda to trochę jeszcze zdradliwa, wystarczy że słońce zajdzie i już szału nie ma :sorry:
alijenka współczuję pobudki :tak:
hatszept butki super :tak:

muńka josie cicho już z tymi kamizelami, bo wczoraj w Tesco nie było!:pp

aga
super, że wyszliście:) P w cienkiej czapce, adidasach i bez rajstop od ponad tygodnia. Dziś była w polarowym sweterku na bluzeczce. Ale my nie wzór, bo u nas hartowanie. P śpi całą noc przy odchylonym oknie w samym bodziaku, a grzejnik przez całą zimę nie był odkręcony:) Ja zaś dziś w 3/4 rękawku 2,5godz. na dworze.

alijenka co do M to u nas od zawsze w kratkę. Raz pięknie, raz agresywnie:D Ja nie daję za wygraną, on też - niestety dwa takie same charaktery.

Młoda dopiero zasnęła i ciekawe o której wstanie...

Muńka to co Wy macie za termometr mi w największe upały w słońcu pokazywało 49 ale to na dworze w cieniu chyba było z 33

josie tak możemy się wybrać ale z małą jako dodatek bo nie mamy z kim jej zostawić :-D, a aby jakąś taką knajpkę znaleźć to musimy do Wrocławia jechać bo tu gdzie mieszkam nie ma czegoś takiego. A nam wybrać się do Wrocka to prawie tak jak w totka wygrać :cool2::-p:eek::rofl2:

kasia.natka mniam mniam szarlotka sama bym się nią zajadała, ja właśnie chyba z małą wyskoczę do mej chrzestnej może ona ma coś dobrego na stanie :-D:-D

kasiek Wy to w ogóle z innej planety z tym ubieraniem :-)

Antek spi od 14:30 budzilam go juz trzy raz, a ten spi nadal.
co do ubierania to ja moge sie rozebrac, ale jego boje sie.
No i dzieki temu, ze tyle spi dwie godziny stalam z zelazkiem :-)
A i upilowalam mu wiekszosc szczebelkow w lozeczku z jednej strony :p

Witajcie Kochane kobietki. U mnie w miarę ok. Największy problem miałam z jelitami ostatnio od morfiny i ciągłego leżenia, ale na szczęście został rozwiązany, więc czuje się lepiej.

Poza tym dziewczynko chore, jedna po drugiej, to już normalnie straszne. Hania przynosi z przedszkola a Majcia ze żłobka bo musi chodzić od rana na 3 godzinki bo ja nie mogę z nią być sama.

Pokażę Wam się jak wyglądam (nic szczególnego ale co tam)

Zobacz załącznik 611921

reklama
Do góry