aronia12
Fanka BB :)
I znow wycyganilam kilka bytow dla siebie (m ma do celow sluzbowych internet awaryjny ale pojemnosc bardzo mala, wiec da sie na tym tylko na krotko wpasc, zaladowac kilka stron do czytania i trzeba szybko sie rozlaczac) ;-)
kasia.natka - mnie tez dopadlo przesilenie,spalabym nawet w dzien
Kasienka – nabieraj sil!
josie – mozesz napisac cos wiecej o swoich wrazeniach po Nimfomance? Ciekawa jestem odbioru tego filmu a sama boje sie go obejrzec
A ktora czesc widzialas? Druga podobno jest jeszcze ciezsza niz pierwsza (pierwsza krytycy okreslili jako “komediowa” ). Wersja skrocona czy pelna (festiwalowa)?
agaundpestka– Ty to masz ciagoty narzedziowe
Munka – ale czad z tymi swiatlami :-)
Skoro mi nie chcecie powiedzic nic z tym kaszlem to moze chociaz napiszecie, czy kapiecie chore dzieci?
kasiekz – jak Ci pranie schnie bez ogrzewania? Ja sie w pazdzierniku awanturowalam w spoldzielni, zeby szybciej wlaczyli grzanie, bo choc jeszcze jakis dzikich chlodow nie byloto jednak pranie potrzebowalo prawie dwu tygodni by wyschnac (i wietrzenie nic tu nie dawalo) – nic nie moglam doprac, zrobily sie gory brudow az pod sufit, puste szafy
Jak tylko wlaczyli OC pralam po 4 wsady na dzien przez tydzien
A w jakiej temperaturze kapiesz Pole? Nadal 35-37 czy zeszlas do <31?
A Twoja dziecina nawet w czasie snu grzeczna? To Wam sieegzemlaprz trafil, fiu fiu
U nastydzien pod znakiem rozbijania naczyn – takie nowe hobby wymyslil sobie dziec
Mamy wybite szklanki co do jednej
Leca tez talerze i sloiki
Dzien bez rozbitego szkla to dzien stracony
M to juz tak przy tym puszczaja nerwy, ze az musze go do pionu przywolywac
Nie chodzi o wartosc tych rzeczy, bo to groszowe sprawy ale to wyszukiwanie na kleczkach szklanych okruszkow, czy aby jakiegos odkurzacz nie pominal 
Edek: ale mi spacje rypie, bez korekty ani rusz
kasia.natka - mnie tez dopadlo przesilenie,spalabym nawet w dzien
Kasienka – nabieraj sil!
josie – mozesz napisac cos wiecej o swoich wrazeniach po Nimfomance? Ciekawa jestem odbioru tego filmu a sama boje sie go obejrzec
A ktora czesc widzialas? Druga podobno jest jeszcze ciezsza niz pierwsza (pierwsza krytycy okreslili jako “komediowa” ). Wersja skrocona czy pelna (festiwalowa)? agaundpestka– Ty to masz ciagoty narzedziowe

Munka – ale czad z tymi swiatlami :-)
Skoro mi nie chcecie powiedzic nic z tym kaszlem to moze chociaz napiszecie, czy kapiecie chore dzieci?

kasiekz – jak Ci pranie schnie bez ogrzewania? Ja sie w pazdzierniku awanturowalam w spoldzielni, zeby szybciej wlaczyli grzanie, bo choc jeszcze jakis dzikich chlodow nie byloto jednak pranie potrzebowalo prawie dwu tygodni by wyschnac (i wietrzenie nic tu nie dawalo) – nic nie moglam doprac, zrobily sie gory brudow az pod sufit, puste szafy
Jak tylko wlaczyli OC pralam po 4 wsady na dzien przez tydzien
A w jakiej temperaturze kapiesz Pole? Nadal 35-37 czy zeszlas do <31? A Twoja dziecina nawet w czasie snu grzeczna? To Wam sieegzemlaprz trafil, fiu fiu

U nastydzien pod znakiem rozbijania naczyn – takie nowe hobby wymyslil sobie dziec
Mamy wybite szklanki co do jednej
Leca tez talerze i sloiki
Dzien bez rozbitego szkla to dzien stracony
M to juz tak przy tym puszczaja nerwy, ze az musze go do pionu przywolywac
Nie chodzi o wartosc tych rzeczy, bo to groszowe sprawy ale to wyszukiwanie na kleczkach szklanych okruszkow, czy aby jakiegos odkurzacz nie pominal 
Edek: ale mi spacje rypie, bez korekty ani rusz

Ostatnia edycja:

Zdrowka dla dziewczynek.