Lka jeszcze ja gratuluje dużego chłopca i super wyników. A można spytać gdzie chcesz rodzić?
Jesli w warszawie to na żelaznej w szpitalu sw. Zofii, ale njbardziej by mi odpowiadał szpital mojego lekarza - w Białymstoku. No ale mam tam 200 km
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lka jeszcze ja gratuluje dużego chłopca i super wyników. A można spytać gdzie chcesz rodzić?
L-oka z mojego doświadczenia, to bym nie zdecydowała się rodzić aż tak daleko od domu. Po porodzie, w okresie noworodkowym - 28 dni dziecko jest pod opieką szpitala, w którym rodziłaś, jakiekolwiek problemy neonatologiczne, to dajesz w długą na IP i nie mogą odmówić pomocy ani Tobie ani dziecku. Z tego bym się bała zrezygnować dobrowolnie. Ale jak wiesz każdy jest wolnym człowiekiem. To moje chore paranoje - ale się przydało ze dwa trzy razy na 5 dzeci. Np przedłuząjaca się żółtaczka i konieczność kontroli po wypisaniu ze szpitala, musiałam sie pojawić 3-4 dni później i na szczęście blisko i w dodatku oglądają lekarze, którzy już dziecko widzieli. Pomyśl. Znam drogę do Białego b.dobrze, bo to moje rodzinne miasto jak wiesz :-)