reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - no trudna sytuacja, mam nadzieje jednak, ze znajdziesz chiwle tylko dla siebie :-D

Mati to najbardziej lubi M&m i ciagle pokazuje na szafke i woła " kulku"
Mamy taka aptekarke, która zawsze daje chłopakom gume, ale zawsze pyta czy moze:tak:

Mlodak - współczuje bólu, moze to jednak nie torbiel.
A ta mgiełke to naormalnie wlewasz do pojemniczka i inhalujecie??? Szymek tez tego uzywa???

reklama
Alijenka - kurcze, naprawdę przydałby Ci się wypoczynek, bo widać, że psychicznie już jesteś wymęczona! Nie możecie znaleźć miejsca,gdzie nie pobierają opłat za psy i przetłumaczyć mężowi, że potrzebujesz odpoczynku??

Andzia - gratulacje za odstawioną pieluchę!!

Dziewczyny, mam mrożone krewetki, nigdy nic z nimi nie robiłam, macie jakieś pomysły????

Muńka ale i tak rodzice K już nie pojadą bo jego ojciec nie ma kasy, kupił nowe auto i teraz ma jakieś wydatki z tym związane, a jego ojciec z matka na osobnych kontach żyją ona ma swoją kasę on swoją.
Do tego te nasze remonty i dlatego K nie chce nigdzie jechać, garaż jeszcze nie skończony kasę na kostkę trzeba zbierać no chyba, że mama K nam pożyczy co wiąże się z oddawaniem jej. Za to co wydamy na wyjazd nad morze mamy tuje, choinki i jakieś krzewy kupione.

a to prawda już jestem wykończona i psychicznie i fizycznie no ale oni wszyscy twierdzą, że jak mi tak źle to mogę wrócić do pracy, ale ja nie chcę pracować dla idei i do tego szarpać i tak nerwy w pracy i się wkurzać

andzia a może spytaj. Jak młoda pcha palce to pytam czy zęby czy gardełko boli i mówi 'tak' lub 'nie'...może się czegoś dowiesz:) No i gratulacje odpieluchowania! My daleko daleko w tyle, dopiero jak będzie ciepło zaczniemy:) A to jedzenie to było w przeciągu 3 godz., no i ona nie lubiła dotychczas słodkości, a tu coś ją wczoraj wzięło:p

alijenka bo to jest tak, że jak nie pracujesz to wszyscy uważają, że jesteś na wiecznych wakacjach:angry: A Nataszka duża, będzie się w piachu bawiła, K będzie miał ją na oku a ty będziesz się opalała:) My tak w zeszłym roku funkcjonowaliśmy, a teraz dziewczyny duże to już w ogóle luz!

josie dobrze miał z tymi kelnerkami:)

mlodak współczuje bólu jajnika. A jesteś pewna, że to torbiel, bo ja tak mam przy jajeczkowaniu, normalnie targa mnie. Tą sól zabłocką moja mama zawsze stosuje i też chwali!

czyli aga alijenka nie ma jutro spotkania?

edzio
P biegała już 1,5godz. po dworze i znowu sama sobie usnęła. Wzięła misie, przykryła się kocykiem i oglądając Klub Przyjaciół Myszki Miki zasnęła:) I love it:)

Ostatnia edycja:
Niestety to na pewno torbiel krwotoczna. To samo co przed Bożym Narodzeniem. Ten sam ból.... No i ginka mówiła że jak raz powstała to będą nawrotu aż do menopauzy.......

Andzia tak wlewam normalnie do tego pojemniczka tylko pół na pół z solą fizjologiczna jak Sz inhaluje. Bo jednak ma dość specyficzny zapach, jakby szpitala. Tak mi się kojarzy. K sobie wlewa tylko mgiełkę.

kasiek ja bym chętnie się spotkała bo już chcę do ludzi ale chyba nie chcecie abym z kaszlącym i zakatarzonym dzieckiem przyjechała :-:)-:)szok::szok:
a mi chodzi o spokój od dziecka czyli taki abym mogła sobie sama z K wyjść na zachód słońca czy gdzieś na kolację, a wtedy rodzice K by się nią zajęli, po prostu zostanie mi wywiezienie małej do babci chociaż na sobotę i niedzielę i może jakoś odpocznę choć i tego się boję aby małą tam zostawić

mlodak współczuję bólu i nie wiem co na takie coś poradzić :-(

idę zaraz z młodą i psem gdzieś do lasu się przejść

Ostatnia edycja:
Mlodak 'zablocka mgielka podatkowa' :D :D

Andzia no niestety kelnerki nie spytaly a mlodemu cukierkow nie daje w ogole ale juz mu babcia podsunela kiedys i od tego czasu doskonale wie co jest w szeleszczacym papierku, tak mu sie uszy trzesly ze nie mialam sumienia odbierac:) tym bardziej ze malo na ten obiad zjadl bo mu nie podeszlo:)

Alijenka ja bym tez sie bala zostawic z babcia-tesciowa:/ ale babcia na pewno krzywdy nie zrobi a ty odpoczniesz, wiec moze warto

Mlodak - dzieki, zakupie :tak: Szkoda ze ja nie moge tego uzywać, ale dla chlopaków w sam raz:-)
A z ta torbiela to mozesz bez problemów zachodzić w ciaże, czy lepiej ja najpierw "zasuszyć"??

Alijenka - tulaski

Josie - raz na jakieś czas i taka ilosc cuikierków nie zaszkodzi. Chodziło mi o te kelnerki, ja zawsze najpierw pytam rodzica o to czy mogę ich dziecko czymś poczęstować, bo np moze czegoś nie toleruje

Ostatnia edycja:
reklama
josie babcia Nataszki to ma takie pomysły, że aż strach się bać, a do tego to ona sama się boi zostać z małą na dłuższy czas, tak jak jedziemy na zakupy i nie ma nas 2 godz to oki, a nie wiem jakby było z weekendem :baffled::baffled::baffled:

no właśnie mlodak jaka to mgiełka podatkowa :-D:-D:-D:-D

Do góry