reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka wlasnie nie wiedziałam kto jak to odbierze i edytowałam post, zeby wyjaśnić :-) Ja raz na miesiąc jeżdzę mu mierzyć te stopy. Rosną jak szalone :)

mlodak ale super fotka.

glowa mi pęka cały dzien, wczoraj to samo, mam dosc

reklama
Hej kobiałki

mlodak
hahahaa ale Sz się schował :-D:-D

polaa a może to przez ciśnienie ta głowa Cię tak boli

kasiek wydaje mi się że przy tej temp. w cienkiej czapce dziecko nie zapoci się ;-), rozumiem + 16 latem całkiem inna temp niż +16 w marcu

a u mnie wczoraj była K matka ona traktuję małą jak niemowlaka, nawet ściągając jej bluzę to robi to tak jakby rozbierała miesięczne dziecko, ja to biorę za końcówkę rękawa i ciągnę no i dostałam opierdziel, a w ogóle na ogrodzie to mam za nią biegać no bo wiesz tu kamyk tak jakiś korzeń i niech mała się wywróci, ta biegając za nią zapewne ją ochronię przed wywróceniem jak nawet nie zdążę jej złapać :wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

a tak w ogóle widziałyście jaka ma być od soboty pogoda :-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::no::no::no:

Ostatnia edycja:
Laski ale od poniedziałku znów poprawa pogody więc może tak źle nie będzie.
Alijenka mama K tak samo w obec młodego się zachowuje. Potrafi nawet po domu go za rękę prowadzić i się dziwi że mały się wyrywa. A najlepsza jest jak co chwila krzyczy "o matko on zaraz spadnie". Ja przez ten krzyk to mało co z fotela nie fikne hahahaha.
Albo jej pytanie jak Sz wchodzi na kanapę "nie spadnie on?" no wróżka jestem i wiem kiedy spadnie.

Heja :)

tyle skrobiecie , że nie jestem wstanie nadgonić - chyba nie ma drugiego takiego wątku :-D

nie straszcie ta pogoda , bo ja już powoli buty zimowe chowam :tak:

zdrówka dla potrzebujących :tak:

pola ja wczoraj myślałam ,że głowe sobie oderwe tak pulsowała ,żadne tabsy nie pomagała , ale dziś ok

młodak - super focia :-D mały cwaniaczek :tak:a mamusia prawie zawał :tak:

Witam :)

Szymek wymiata, ale mi się wydaję, ze on chciał pokazać, ze sezon grillowy czas rozpocząć :D

Alijenk oj Ty ogrodniczko :)

Aylin dobrze, ze u Tysi wszystko dobrze :D

Andzia no to szykuje się Wam konkretne powiększenie rodzinki :D:D

Kifsi :) ja też chowam kurtki i buty dziś.

Pola mam nadzieje, ze dziś z głową lepiej.

Kurcze do mnie chwile temu dzwonił brat i powiedział, ze od poniedziałku ma urlop i mam się z Antkiem szykować i w poniedziałek jedziemy na tydzień na wieś hmm nie wiem co robić.

Wpadam tak na szybcika bo zaraz do sklepu, przy okazji plac zabaw. W ogóle później czasu nie będzie.
Damian zadrapał sobie paluszka i co chwile przychodzi taki smutny i mówi "mama mianian (Damian) kuku"
Muszę zadzwonić czy są już do odebrania Oliwki wyniki badań to jutro bym pojechała

Aylin super, że wszystko ok i nie ma czym się martwić:tak:

Andzia zakładam białą sukienkę z jasnoróżowymi kwiatkami i do tego w zależności od pogody albo biały płaszczyk albo pudrowy żakiecik

Kasiek kobieto, że też Ci się chciało po nocach kopytka robić?;-)

Alijenka oj żebyś wiedziała, że weselej i czas szybciej leci

Hehe Andzia zakłada hodowlę chomików:-D

Maćku my mieszkamy na wsi niedaleko Gorzowa Wielkopolskiego

Młodak to Ci się Szymek schował:-D

Pola jak dzisiaj się czujesz, głowa już nie boli?

Alijenka hehe teściowa też zawsze "o jejku, uważaj bo się przewrócisz,"

Aga jak to nie wiesz co robić?Pakuj się i jedź

reklama
alijenka ona biega jak szogun, z sąsiadką wózkami dla lal dookoła domu kilkanaście rundek, która pierwsza, skaczą, zjazdy ze ślizgawki też która pierwsza i nawet w cienkiej była spocona:) Moja teściowa na odwrót np. dłubie sobie w ogródku, a P (kilka miesięcy temu) schodzi sama po kamiennych krzywych schodach...zero instynktu:/ Nawet nóż dałaby jej do krojenia! Co do pogody to w tvn mówili, że tylko weekend ma być brzydki:)

aga nad czym tu się zastanawiać, chyba nad tym co spakować:D

młodak ale fajowy grill! A nie myśleliście o nauczeniu psów, żeby załatwiały się w jednym miejscu na ogrodzie? U mnie są dwa duże i kupę robią tylko w wyznaczonym miejscu (na samym końcu ogrodu pod płotem) i potem raz na tydzień M zbiera:) Sąsiadów pies (labrador) ma zaś w rogu działki nasypaną korę i tam załatwia się.

asik &&& za dobre wyniki!

kisfi zaglądaj częściej!!!

polaa mnie dziś już 3 dzień boli:/

edek:
Chwalę się. P wczoraj w wannie sama zaśpiewała całą piosenkę Panie Janie, a dziś myjąc naczynia w zlewie cały refren 'Jagódek'. I umie też refren piosenki o pustyni...nie znam tytułu. Postaram się nagrać i wrzucić:)

Ostatnia edycja:
Do góry