reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam...
Carioca77- gratulacje raz jeszcze.... a na kiedy masz dokladnie termin porodu? powiedzialas juz twojej szefowej czy jeszcze czekasz?

reklama
Powiedziałam już szefowej - wyściskała mnie i cieszyła się ze mną. Poradziła mi, że zanim podejmę rozmowę w dziale kadr, do żebym najpierw poszła ze swoją umową do Państwowej Inspekcji Pracy po poradę.
Zatrudnia mnie duża instytucja, ale w umowie o pracę mam taką informację - stanowisko finasowane z projektu nr ..... Chodzi o to że pracuję przy projekcie unijnym, a konczy sie on z koncem kwietnia. Na mój rozum - to nie ma znaczenia (to tak jak umowa na czas wykonywania pracy moim zdaniem), ale najpierw się upewnię.

A termin porodu - 17 września 2007. Lubię siódemki :-)

Carioca77- to super masz szefowa... ale jeszcze sie upewnij.... a co do daty to jest fajna.... ja bym chciala 7/10/07:laugh2:

ja mam lekkiego dola.... ale mi przejdzie....

dzieki za fluidki... bardzo sie przydadza... a ok 22/01 ide na tydzien urlopu.... juz nie moge sie doczekac,mam tyle planow co bede robic...
dol sobie juz niedlugo pojdzie...

bede szyc m.in. zaslony do mojego domku; urzadzac go i troche szyc dla przyjemnosci dzieciece rzeczy ( to moje hobby)...

reklama
Do góry