reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda akurat badania genetyczne wydaje lekarz, ja też musiałam specjalnie do Łodzi jechać po nie mimo iż rozmawiałam z lekarką przez telefon i wiedziałam jakie sa wyniki.

reklama
Magda, ja miałam bad. genetyczne robione w gamecie i normalnie odebrałam w recepcji. Myślę ze chcą skasować za wizytę. Zobacz lepiej wyniki bo jak będą ok to po co Ci wizyta ?

Dziewczyny z Invicty- u której mniej więcej dzwonią z lab. embriologicznego ? Bo ja czekam i się doczekać dziś nie mogę.

Kotuska do mnie wcześniej nie dzwonili dopiero w dniu transferu wszystkiego się dowiedziałam, a potem żeby mnie poinformować że reszta nie przetrwała dzwonili około 13 tej , może zadzwoń do nich sama .

Kotuska obawiam się, że przoczyli Twoją konsultację bo ja miałam podane konkretne godziny w których będą dzwonić ale w rzeczywistości najwcześniej zadzwonili o 9:40 a najpóźniej o 11:47. Chyba musisz sama do nich zadzwonić, najlepiej na infolinię i spróbuj się połączyć z konsultantem lub zostaw wiadomość.

Heiza czasami takie odstresowanie pomaga wrócić do pionu :tak::-) Nie zazdroszczę tylko umierania na drugi dzień, ja całe szczęście mam wprawioną głowę i bardzo rzadko umieram ;-) Czyli w listopadzie były inaczej dyżury transferów i punkcji niż teraz? Ja miałam w listopadzie punkcję w środę u pani doktor dwojga nazwisk. W piątki Z. chyba pracuje do południa i dltego robi punkcje a nie transfery:confused: W jakimś konkretnym dc badałaś homocysteinę i wit B12? A poziom kwasu foliowego też badałaś? Zastanawiam się czy jak dzisiaj lub jutro dostanę @ to czy mogę zbadać.

Agaawa służbowo czy nie ale pooddychałaś zakopiańskim powietrzem ;-) Fajnie, że jesteś już tak blisko. Moja @ robi mi psikusa i spóźnia się drugi dzień więc moja stymulacja rozpocznie się pod koniec maja więc ivf w czerwcu powinno wypaść.

Magda ja też wyniki badań genetycznych miałam na koncie on-line, nie musiałam nigdzie jeździć.

Kotuska obawiam się, że przoczyli Twoją konsultację bo ja miałam podane konkretne godziny w których będą dzwonić ale w rzeczywistości najwcześniej zadzwonili o 9:40 a najpóźniej o 11:47. Chyba musisz sama do nich zadzwonić, najlepiej na infolinię i spróbuj się połączyć z konsultantem lub zostaw wiadomość.

Dzwoniłam i wpisana jestem na 14.40 wiec się trochę pospieszyłam. Tak wiec czekam cierpliwie.....

Kasik kwasu foliowego nie badałam,a badania zleciła doktorka przy ostatnim telefonie nadzoru i zrobiłam je od razu nic mi nie wiadomo o tym czy muszą one być wykonywane w jakimś konkretnym dniu cyklu wiem że wysokość homocysteiny świadczy o postępujących zmianach zakrzepowych w organizmie.

Ostatnia edycja:
reklama
MARZEC:

31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta :D

KWIECIEŃ:

01.04.2014 hania39 beta + wizyta
02.04.2014 agulla podglądanko
02.04.2014 Kotuska transfer
03.04.2014 Anulla28 transfer